MXGR BΟΡEIOY 2022 – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Α.Λ.Μ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φορείς, τις υπηρεσίες, τις εταιρίες, τις επιχείρησης, και τους ανθρώπους που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί Ο πρώτος Αγώνας Motocross Βορείου Ελλάδος! Με την Σειρά Ευχαριστούμε Την Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. (ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ) Την Επιτροπή MotoCross AMOTOE, Το τμήμα Αθλητισμού νόμου Κέρκυρας, και ιδιαίτερα τον Ιωάννη Αρμένιακο,τον γιατρό του αγώνα Γεωργιο Σαγια Την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κέρκυρας, Την Γενική Κλινική Κέρκυρας “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ” Και Την ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ για την παραχώρηση ασθενοφόρων, To Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αργυράδων, Την Πολιτική Προστασία Κέρκυρας, Την ακτοπλοϊκή εταιρία lefkimmi lines, τις τεχνικές Εταιρείες Χωματουργικά Μπάμπης Παππασπυρος, Την Αφοί Καλούδη Οικοδομικά υλικά , την Τεχνική Εταιρεία Βασιλάκης, το πρατήριο υγρών καυσίμων Revoil του Αλέξανδρου Μεσημέρη, το pelekas Cafe Bar, τό τηλεοπτικό κανάλι Κέρκυρας Start και την εκπομπή Αθλολογιες, το κατάστημα υδραυλικών κ χρωμάτων Δελης Ο.Ε στον Άγιο Ματθαίο!

Ευχαριστούμε όλους τους Αθλητές για την στήριξη και τους συγχαίρουμε για τό πάθος και τό θέαμα που πρόσφεραν στο κοινό της Κέρκυρας! Ένα Μεγάλο όμως Μπράβο και ευχαριστώ χρωστάμε σέ όλους τους αφανείς ήρωες που εργάστηκαν Αδιάκοπα Κάτω Από ζεστή και δύσκολες Συνθήκες Αφιλοκερδώς για να πραγματοποιηθεί Αυτό! χωρίς Αυτούς Δεν θα γίνονταν τίποτα.! Σας ευχαριστούμε και προετοιμαζόμαστε για τον επόμενο αγώνα τόν Οκτωβρίο Με καλύτερες συνθήκες.! Έρχονται πολλές φωτό και βίντεο τις επόμενες Μέρες που ετοιμάζουν πόλοι φίλοι επαγγελματίες που παραβρέθηκαν κοντά Μας, καλό καλοκαίρι ραντεβού τόν Οκτωβρίο.

1145 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – NEO ΩΡΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 3Ο ΑΓΩΝΑ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ ΣΤΗΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Στις 11 και 12/05/2024 διεξάγεται στη MX PARK ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ – 4ο χλμ επαρχιακής οδού Σπερχειάδας  ο 3ος αγώνας «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS 2024» ...