FIM HARD ENDURO 2022 – ΕΚΤΟΣ Ο B.BOLT…ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Hard Enduro 2022 Billy Bolt, μετά την δεύτερη θέση που πέτυχε στον τέταρτο γύρο στο Abetone της Ιταλίας, δεν άντεξε από τους πόνους του τραυματισμένου του χεριού και αναγκάστηκε να ζητήσει ιατρική βοήθεια. Ο τραυματισμός του κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Super Enduro αποδείχτηκε σοβαρός και απαιτεί πλέον χειρουργικέ επέμβαση.

Αυτό σημαίνει ότι το πρωτάθλημα τελειώνει εδώ για τον Βρετανό παγκόσμιο πρωταθλητή και αναμένεται να μπορεί να οδηγήσει μοτοσυκλέτα μετά από τρεις μήνες. Ο ίδιος δήλωσε για τον τραυματισμό του:

Billy Bolt: «Βασικά τραυματίστηκα λίγο πριν το τέλος της σεζόν SuperEnduro και έσκισα έναν σύνδεσμο στον καρπό μου. Ονομάζεται σκαφολιθικός σύνδεσμος και συγκρατεί το σκαφοειδές και τον καρπό μαζί. Δεν το έλεγξα αμέσως, απλώς το αγνόησα γιατί μου είχε απομείνει ένας ακόμη αγώνας, το πρωτάθλημα προφανώς είχε πάει τέλεια μέχρι εκείνο το σημείο και απλά σκέφτηκα ότι δεν μπορώ καν να το σκεφτώ αυτό τώρα αμέσως. Πέρασα από τη Γερμανία και στην πραγματικότητα δεν με ενόχλησε πολύ, νομίζω ότι υπήρχαν προφανώς πολλά συναισθήματα και αδρεναλίνη, το συμβόλαιο της Red Bull συνέβαινε όλο αυτό το Σαββατοκύριακο και απλώς συνέβαιναν πολλά. Δεν το σκέφτηκα πραγματικά. Μετά πήγα κατευθείαν σε μια φωτογράφιση για δύο ημέρες, μετά επέστρεψα στο Ηνωμένο Βασίλειο και εκείνο το Σαββατοκύριακο πήγα κατευθείαν σε ένα αγώνα του Βρετανικού πρωταθλήματος Extreme. Είχαν περάσει πάνω από τρεις εβδομάδες και μάλλον χειροτέρευε. Δυσκολεύτηκα πολύ άσχημα σε αυτόν τον αγώνα και ήμουν πολύ κοντά στο να εγκαταλείψω. Δεν το έκανα τελικά, αλλά είχα στενή μάχη με τον Will Hoare για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και πραγματικά δεν ήταν αυτό που ήθελα με τόσο πόνο. Ήταν πραγματικά οδυνηρό και δύσκολο να πατήσω το μπροστινό φρένο. Σε εκείνο το σημείο δεν είχα πάει καν σε νοσοκομείο, οπότε δεν ήξερα ποιος ήταν ο τραυματισμός. Πήγα σε ένα νοσοκομείο στο Ηνωμένο Βασίλειο εκείνη την εβδομάδα, έκανα αξονικές και μου είπαν ότι ο σύνδεσμος είχε σχιστεί και τα δύο οστά άρχισαν να χωρίζονται. Εκείνη την εποχή απείχαν τρία χιλιοστά μεταξύ τους, κάτι που είναι κάπως στο όριο της χειρουργικής επέμβασης, τρία ή τέσσερα χιλιοστά είναι το σημείο αποκοπής».

473 More posts in ENDURO category
Recommended for you
FIM HARD ENDURO 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Hard Enduro 2024 στην Αγγλία και το Valley...