MXON 2022 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Μια από τις πιο δυνατές ομάδες του Motocross των Εθνών η Ολλανδική, θα στερηθεί φέτος τις υπηρεσίες του μεγάλου Ολλανδού αστέρα Jeffrey Herling καθώς αναρρώνει από τραυματισμό, αλλά η ομάδα παραμένει ένα από τα φαβορί του αγώνα. Με τον βετεράνο πλέον Glenn Coldenhoff αλλά και τον Calvin Vlaanderen με τους οποίους οι Ολλανδοί είχαν κατακτήσει το τρόπαιο το 2019, θα έχουν μαζί τους το νεαρό ταλέντο Kay de Wolf της ΜΧ2 που θα προσφέρει νέο αέρα στην ομάδα.

Ο Barry Forschelen, o team manager της Ολλανδικής ομάδας δήλωσε: “Η γνωστή πολυτέλεια των μεγάλων Ολλανδών αναβατών motocross – με ένα γεμάτο ολλανδικό βάθρο κατά τη διάρκεια του MXGP στο Lommel ως το αποκορύφωμα αυτής της χρονιάς – μου επιβάλλει αμέσως ένα βαρύ έργο, τον πρώτο μου χρόνο ως team manager για την ολλανδική ομάδα. Οι Glenn και Calvin επιλέχθηκαν καθώς έχουν την μεγαλύτερη εμπειρία με την ομάδα. Και οι δύο γνωρίζουν την πίστα στο RedBud και ήταν επίσης μέρος της ιστορικής νίκης του MXoN για την Ολλανδία το 2019. Για τον νεαρό, ταλαντούχο Kay de Wolf, αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του κατά τη διάρκεια του MXoN.”

Το Motocross των Εθνών θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεμβρίου στο Red Bud MX στο Buchanan του Michigan των Ηνωμένων Πολιτειών.

1962 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ME TO ΠΡΩΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “BEHIND THE GATE”

Την προηγούμενη φορά είχαμε δημοσιεύσει το επεισόδιο "0" της φετινής σειράς "Behind the Gate" το...