FIM HARD ENDURO 2022 – O G.JARVIS ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ROMANIACS

Ο Graham Jarvis κατάφερε να κρατηθεί όπως δήλωσε και να παραμείνει στην πρώτη θέση της κατάταξης του Red Bull Romaniacs και έγινε ο βασιλιάς του αγώνα πετυχαίνοντας την έβδομη του νίκη! Αν και προσπάθησε ο νικητής των προηγούμενων τριών εκδόσεων του θεσμού Manuel Lettenbichler να μείνει εκτός από την μάχη της πρώτης τριάδας ωστόσο ο ρυθμός του ήταν τέτοιος που τον έφερε να κερδίζει την τελευταία ημέρα του αγώνα, τερματίζοντας τελικά στην έκτη θέση της κατάταξης.

Αν δεν…ο αγώνας θα παιζόταν ανάμεσα σε αυτούς τους δύο.

Για τις υπόλοιπες θέσεις του βάθρου έπεσαν κορμιά με τους Teaodor Kabakchiev και Mario Roman να τα δίνουν όλα την τελευταία ημέρα, αλλά ο Βούλγαρος κατάφερε να κρατήσει την διαφορά που είχε παρά την δεύτερη θέση σήμερα του Mario. Έτσι ο Kabakchiev κράτησε την δεύτερη θέση στον αγώνα από τον τρίτο Roman που σίγουρα είχε το νου του να τερματίσει τον αγώνα καθώς ακόμα και με την τρίτη θέση, θα έφευγε από την Ρουμανία πρωτοπόρος στην βαθμολογία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Hard Enduro 2022. Ο μόνος που θα μπορούσε να τον απειλήσει ήταν ο Lettenbichler που παρά την ποινή των 2 ωρών την πρώτη ημέρα κατάφερε να τερματίσει στην έκτη θέση, κάτι που αν δεν γινόταν όχι μόνο θα τον έφερνε στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά θα είχε κατακτήσει και το τέταρτο του σερί Romaniacs.

Κατάφεραν και οι Έλληνες συμμετέχοντες να ολοκληρώσουν τον αγώνα με τον Σωκράτη Καλαμένιο να τερματίζει σήμερα στην 96η θέση της Bronze τερματίζοντας τον αγώνα στην 109η θέση και τον Ανδρέα Τσακόν να περνάει τον τερματισμό στην 98η θέση καταλαμβάνοντας την 102η θέση της κατηγορίας Iron. Επίσης τον αγώνα τερμάτισε και ο Κύπριος αθλητής Κυριάκος Λοφίτης στην 108η θέση της κατηγορίας Bronze.

Αποτελέσματα τέταρτης ημέρας Red Bull Romaniacs

Τελικά αποτελέσματα κατηγορίας Gold

Αναλυτικά αποτελέσματα

Βαθμολογία μετά από πέντε αγώνες

1. Mario Roman (Sherco) 73
2. Manuel Lettenbichler (KTM) 70
3. Billy Bolt (Husqvarna) 62
4. Graham Jarvis (Husqvarna) 60
5. Teodor Kabakchiev (KTM) 52

474 More posts in ENDURO category
Recommended for you
FIM HARD ENDURO 2024 – ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο M.LETTENBICHLER!

Ο εναρκτήριος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Hard Enduro είδε τον Manuel Lettenbichler της Red...