MXON 2022 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ

Η Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας του Καναδά είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ομάδα που θα εκπροσωπήσει τον Καναδά στον 57ο αγώνα Motocross of Nations στο Buchanan του Μichigan, στις 24-25 Σεπτεμβρίου 2022.

Στην κατηγορία MX1 θα αγωνιστεί ο Dylan Wright από το Drummondville του Quebec. Ο 24χρονος κέρδισε τον 4ο Καναδικό του τίτλο το 2022. Οδηγεί για τη Honda Canada GDR Fox Racing.

Ο αναβάτης της MX2 είναι , ο Ryder McNabb από την Minnedosa της Manitoba. Ο 16χρονος οδηγεί επίσης για τη Honda Canada GDR Fox Racing και αυτή τη στιγμή είναι επικεφαλής του πρωταθλήματος των 250 c.c.(MX2) στον Καναδά. Θα είναι ο νεότερος αναβάτης που θα εκπροσωπήσει τον Καναδά στο MXON.

Στην κατηγορία MX3 θα αγωνιστεί ο Tyler Medaglia από το Brookfield της Nova Scotia. Ο 35χρονος έχει συμμετάσχει στην ομάδα του Καναδά στο MXON περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο αναβάτη. Γνωστός ως “Captain Canada”, έχει κατακτήσει τη 2η θέση στους Canadian Nationals φέτος, τον καλύτερο τερματισμό του ποτέ. Οδηγεί για την ομάδα GasGas Cobequid Callus και εκπροσωπεί επίσης τον Καναδά στο International Six Days Enduro (ISDE) που διεξάγεται στο Levay της Γαλλίας από τις 29 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου.

Ο Team Manager της ομάδας είναι ο Carl Bastedo από το Chatsworth του Ontario. Αυτή θα είναι η 10η φορά του ως Team Manager του Καναδά στο Motocross of Nations. Ο Carl είναι ο ιδρυτής του Motopark.

1969 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – ΝΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ P.JONASS ΣΤΟ “ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΣΠΗΣ” ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η λάσπη πάντα εξομαλύνει τις διαφορές στο motocross και στον πέμπτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος...