MXON 2022 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

Με μια περίεργη επιλογή κατέληξε η ομάδα της Γαλλίας για το φετινό Motocross των Εθνών που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου στο Red Bud της Αμερικής. Ανάμεσα σε πολλούς παγκόσμιους πρωταθλητές των τρικολόρ, η ομάδα αποτελείται από τον νέο Maxime Renaux, τον παλιό Marvin Musquin και τον απρόβλεπτο Dylan Ferrandis.

MXGP-M.Renaux

Στην κορυφαία κατηγορία η ομάδα επέλεξε τον “rookie” φέτος στην MXGP Maxime Renaux που θα εκπροσωπήσει τα γαλλικά χρώματα για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Μπορεί να είναι νέος στην μεγάλη κατηγορία αλλά έχει δείξει τα δόντια του κερδίζοντας σκέλη και GP φέτος.

ΜΧ2-Μ.Musquin

Η επιλογή του 32χρονου βετεράνου της ομάδα για την ΜΧ2 ήταν μια περίεργη επιλογή αλλά ο επτά φορές διεθνής στο MXoN έχει περάσει το τελευταίο διάστημα από πολλές μοτοσυκλέτες δοκιμάζοντας για την ομάδα του την ΚΤΜ. Θα έχει ενδιαφέρον αυτή η εξέλιξη.

OPEN-D.Ferrandis

Ακόμα μια ενδιαφέρουσα επιλογή είναι αυτή του Dylan Ferrandis που θα αγωνιστεί στην ΟΡΕΝ, επιστρέφοντας από τραυματισμό. Η επιλογή της ομάδας ήταν να ανακοινωθεί στις 10/8 αλλά πιθανότατα καθυστέρησε για να δουν πως θα τα πάει ο Ferrandis στην Unadilla το προηγούμενο Σάββατο. Δεν τα πήγε άσχημα, και σίγουρα έπαιξαν ρόλο οι μέτριες αποδόσεις των Tom Vialle και Romain Febvre στην Φινλανδία.

1972 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ 6ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί τα στιγμιότυπα του έκτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP 2024...