MXON 2022 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Η ομάδα που θα υπερασπιστεί τα χρώματα της Ισπανίας στον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς, το Monster Energy FIM Motocross of Nations, που φέτος θα διεξαχθεί στην πίστα Redbud MX στις ΗΠΑ το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου, έχει ήδη οριστεί.

Οι τρεις πιλότοι που επέλεξε ο Paco Rico που είναι ο αρχηγός της ισπανικής ομάδας, στην κατηγορία MXGP, θα αγωνιστεί ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής MX2 και αναβάτης Red Bull GasGas Factory, Jorge Prado. Ο Rubén Fernández, ο αναβάτης της HONDA που ξέρει επίσης πώς είναι να ανέβεις στο βάθρο του MXGP φέτος και που επιδεικνύει ένα πολύ υψηλό επίπεδο και υπέροχη κατάσταση, θα ανεβεί στην κατηγορία Open, ενώ ο αναβάτης στην κατηγορία MX2 θα είναι Guillem Farrés.

Η ομάδα θα έχει ως εφεδρικό αναβάτη τον José Antonio Butrón, σημερινό πρωτοπόρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος EMXOpen και πρωταθλητή Ισπανίας στο EliteMX1 φέτος, έτοιμο να υπερασπιστεί, εάν χρειαστεί, τα χρώματα της Ισπανίας σε οποιαδήποτε από τις τρεις κατηγορίες, όπως έχει κάνει τόσες πολλές φορές στο παρελθόν.

Πάκο Ρίκο, εθνικός προπονητής: «Είμαστε ίσως μια από τις νεότερες ομάδες στο grid και απαρτιζόμαστε από κορυφαίους οδηγούς που μπορούν να μας κάνουν να ονειρευόμαστε τα πάντα φέτος. Ελπίζω να έχουμε μια καλή μέρα και να δείξουμε τις δυνατότητές μας με τη συμμετοχή μας στην ισπανική ομάδα. Έχουμε ήδη δει τον Jorge και τον Rubén να ανεβαίνουν μαζί στο βάθρο φέτος στην MXGP και ο Guillem έχει δείξει το επίπεδό του διεθνώς στην MX2, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τις μεγάλες ομάδες και τον περιμένει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον. Είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουν όλα για να πετύχουμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω τη συνολική υποστήριξη και προσπάθεια της RFME ώστε η ισπανική ομάδα να είναι παρούσα στο MXON των ΗΠΑ».

1968 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί τα στιγμιότυπα του πέμπτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP 2024...