ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ VINTAGE MOTOCROSS ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ 2022

Το Vintage Motocross των Εθνών του 2022 θα πραγματοποιηθεί αυτό το σαββατοκύριακο για ακόμα μια φορά στην Αγγλία αλλά η φετινή διοργάνωση θα εξελιχθεί στην διάσημη πίστα του Foxhill. Μεγάλα ονόματα του παλαιού motocross αναμένονται στον αγώνα ο οποίος θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live-stream.

Οι υποστηρικτές του VMXdN, Dave King και Doc Wobbly, εργάζονται ακούραστα στον νεοσύστατο αγώνα Evo στο θρυλικό Foxhill Moto Parc, Swindon, Ηνωμένο Βασίλειο και πρόκειται να είναι ένα καταπληκτικό σαββατοκύριακο “αγώνων νοσταλγίας” των 80’s και 90’s με οκτώ κατηγορίες κατά τη διάρκεια των δύο ημερών μέσα και γύρω από τη διάσημη πίστα.

Θα υπάρχει πλήθος νέων αναβατών, οι οποίοι μόλις ξεκινούσαν την καριέρα τους στο motocross τα βρετανικά GP’s της δεκαετίας του ’90 στο Foxhill ήταν στην ακμή τους και ο θόρυβος για το γεγονός έχει αυξηθεί στα social media με τους αναβάτες να δημοσιεύουν φωτογραφίες των μοτοσυκλετών τους. Οι Βρετανοί Brant Anderson και Jake Nichols που έχουν εκπροσωπήσει και οι δύο την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας στο MXON θα παραταχθούν πίσω από την μπάρα για να παλέψουν με άλλους πρώην αναβάτες GP εκείνης της γενιάς όπως οι Tom Church, Ryan Voase, Elliot Banks Browne, Jordan Booker, Mel Pocock, Neville Bradshaw και Lewis Tombs. Ένας αριθμός αναβατών του τρέχοντος βρετανικού πρωταθλήματος, όπως ο Tom Grimshaw, ο Sam Nunn και ο Jayden Ashwell, θα ντυθούν στα ρετρό και θα ενταχθούν στην κατηγορία «evolution».

Θα είναι ο κύριος αγώνας VMXdN Foxhill Team, με διάφορες χώρες και περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου να συμμετέχουν με μια ομάδα τριών αναβατών. Η αμερικανική ομάδα των αστέρων Ryan Villopoto, Zach Osborne και Mike Brown(ίσως αντικατασταθεί) θα είναι τρομερή και δύσκολα θα ηττηθεί αλλά θα έχουν έναν στόχο στην πλάτη τους με τους Kurt Nicoll, Mel Pocock και Brad Anderson (Team GB), Gordon Crockard, Neville Bradshaw and Graeme Irwin (Team Norther Ireland), Bryan Mackenzie, Gavin Robertson, Brad O’Leary (Team Scotland) και Mark Eastwood, Phil Mercer και Jake Nicholls (Team Fairhurst to Wesex) να θέλουν να τους κερδίσουν με αρκετή εμπειρία και γύρους γύρω από την εμβληματική πίστα. Ομάδες από την Ουαλία, τη Γερμανία, τη Δανία, την Ολλανδία και το Βέλγιο, συμπεριλαμβανομένου του πρώην νούμερο δύο του κόσμου, Kevin Strijbos, θα είναι επίσης στον αγώνα.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live-stream από το κανάλι mxn-tv.

Λίστα συμμετοχών VMdN 2022

TeamRiderRace No.
NORTHERN IRELANDGordon Crockard1
Neville Bradshaw2
Graeme Irwin3
WALESShane Carless4
Andrew Gillett5
Gary Davies6
USAMike Brown7
Zach Osborne8
Ryan Villopoto9
B&I VINTAGE BELGIUMKevin Strijbos10
Mike Vanderstraeten11
Danny Wauters12
GREAT BRITAINKurt Nicoll13
Mel Pocock14
Brad Anderson15
SCOTLANDBryan Mackenzie121
Gavin Robertson122
Brad O ‘Leary123
FAIRHURST WESSEXMark Eastwood19
Phil Mercer20
Jake Nicholls21
GERMANYHardy Schadenberg25
Michael Roth26
Ronny Herlitschke27
NORTH OF ENGLANDLee Holland31
Richard Mason32
John Butler33
MUNSTER IRELANDDavid O’Connor34
Hilton Hincks35
Garry Sullivan36
DENMARKJohn Egholm38
Mogens Nielsen39
Peter Skov Larsen41
HOLLANDPaul Dijkstra42
Tom Hemmelder43
Peter Bergsma44
ULSTERTrevor Cubitt45
Adam Lyons46
Philip Loughlin47
1966 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί τα στιγμιότυπα των προκριματικών του πέμπτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος...