TO ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΧ JUNIOR ΠΑΕΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΤΟ 2023

Μετά την επιτυχία του πρόσφατου παγκοσμίου πρωταθλήματος FIM Junior Motocross στην Φινλανδία, η Infront Moto Racing είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει ότι η μεγαλύτερη διοργάνωση junior της σεζόν θα μεταβεί στη Ρουμανία το 2023.

Μετά τους προκριματικούς αγώνες στο Bitci MXGP της Turkiye, πραγματοποιήθηκε ειδική συνέντευξη Τύπου στο κέντρο πολυμέσων στην πίστα Afyon όπου ο Πρόεδρος της FIM Jorge Viegas, η FIM Junior Motocross World Championship Manager Patricia Maskarova μαζί με τους διοργανωτές της εκδήλωσης Ciprian Popescu και Ο Adrian Raduta μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για την εκδήλωση.

Jorge Viegas, Πρόεδρος της FIM: «Αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα μοτοκρός μας, καθώς φυσικά στοιχηματίζουμε πραγματικά στους νεαρούς αναβάτες. Είμαι πολύ χαρούμενος που μια χώρα όπως η Ρουμανία πιστεύει ότι αυτό είναι ένα σπουδαίο γεγονός. Για μια διοργάνωση όπως αυτή, χρειαζόμαστε μια πολύ δυνατή διοργάνωση, αλλά ξέρω ότι η Ρουμανική Ομοσπονδία θα κάνει εξαιρετική δουλειά».

FIM Junior Motocross World Championship Manager, Patricia Maskarova: «Μόλις είχαμε ένα πολύ επιτυχημένο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοκρός FIM Junior στη Φινλανδία το περασμένο Σαββατοκύριακο, με 26 διαφορετικές χώρες και περισσότερους από 180 αναβάτες. Και φυσικά, είμαστε πολύ χαρούμενοι που υπογράψαμε με τους Ρουμάνους διοργανωτές για την επόμενη χρονιά καθώς μαζί θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βεβαιωθούμε ότι αυτό θα είναι ένα ακόμη σπουδαίο γεγονός για τους πιο γρήγορους νέους στον κόσμο!».

Ο Ciprian Popescu και ο Adrian Raduta μοιράστηκαν τη σημασία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Εφήβων FIM που διεξάγεται στη Ρουμανία και είπαν «Είμαστε πολύ περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ καθώς είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Δουλεύουμε πολλά χρόνια σε αυτό το έργο. Το 2003 ξεκινήσαμε τη συνεργασία με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MX3», εξήγησαν, προσθέτοντας ότι «έχουμε μια ομάδα 40 παιδιών και ένα σχολείο με πάνω από 180 παιδιά που οδηγούν εκεί, οπότε η επιθυμία μας να αναπτύξουμε το μοτοκρός στη χώρα μας, ειδικά στα Βαλκάνια, είναι πολύ μεγάλο. Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που μας παρακινούν να διοργανώσουμε μια τόσο μεγάλη εκδήλωση στη Ρουμανία και είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό».

Το TCS Racing Park θα είναι ο χώρος που θα φιλοξενήσει τον διάσημο αγώνα junior, ο οποίος χτίστηκε πριν από περισσότερα από 20 χρόνια λόγω του πάθους της οικογένειας Radutä και του Ciprian Popescu. Η πίστα βρίσκεται 50 χλμ βόρεια του Βουκουρεστίου, της πρωτεύουσας της Ρουμανίας και έχει γίνει κεντρικό σημείο του Ρουμανικού Πρωταθλήματος Motocross. Έχει φιλοξενήσει διάφορες διοργανώσεις Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross Sidecar και του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross MX3 το 2003.

Η ίδια η πίστα είναι μια πίστα hardpack που θα είναι το τέλειο σκηνικό για να φιλοξενήσει τους πιο γρήγορους νέους στον κόσμο.

1962 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ME TO ΠΡΩΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “BEHIND THE GATE”

Την προηγούμενη φορά είχαμε δημοσιεύσει το επεισόδιο "0" της φετινής σειράς "Behind the Gate" το...