ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΤΗΣ MOTO PARTS GLYKOGIANNIS ΣΤΗΝ ΑΡΧ.ΟΛΥΜΠΙΑ 2

Με την βοήθεια της Moto Part Glykogiannis οι Νίκος Λυρίου και Ανέστης Ράδος κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των κύριων κατηγοριών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2022 που πραγματοποιήθηκε στην Αρχαία Ολυμπία το σαββατοκύριακο 10-11/9/22.

Στην κορυφαία κατηγορία ο Νίκος Λυρίου πάλεψε για την νίκη τερματίζοντας στην δεύτερη θέση της κατηγορίας ΜΧ1 πραγματοποιώντας μια δυνατή εμφάνιση που τον φέρνει άνετα στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας αλλά και πολλά υποσχόμενη, για νίκη στους επόμενους αγώνες.

Νίκος Λυρίου: “H φετινή μου χρονιά ξεκίνησε με την παρότρυνση του Θοδωρή. Δύο εβδομάδες πριν τον πρώτο αγώνα στις Κρηνίδες μου έστειλε κάποια ανταλλακτικά για μια παλιά μοτοσυκλέτα που είχα τότε, και μπήκαμε στο πρωτάθλημα. Στην πορεία βρέθηκε μια μεγάλη εταιρεία να με υποστηρίξει αλλά ο Θοδωρής παρέμεινε στο πλευρό μου για την συνέχεια του πρωταθλήματος και ακόμα με βοηθάει σε πολλά πράγματα. Στον πρόσφατο αγώνα στην Αρχαία Ολυμπία προσπάθησα για την νίκη και στα δύο σκέλη και όπως είδαμε από τα δοκιμαστικά είχα την ταχύτητα για να βρεθώ μπροστά. Στο πρώτο σκέλος οδήγησα τον αγώνα αλλά ακόμα η φυσική μου κατάσταση δεν είναι εκεί που πρέπει και δεν μπόρεσα να κρατήσω την θέση μέχρι το τέλος. Στο δεύτερο σκέλος δεν μπόρεσα να ακολουθήσω τον Γ.Τουρατζίδη αλλά κράτησα έναν σταθερό ρυθμό τερματίζοντας στην δεύτερη θέση του αγώνα. Το σημαντικό είναι ότι βελτιώνομαι από αγώνα σε αγώνα και θα μπορέσω να είμαι πιο ανταγωνιστικός στους επόμενους. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μου που πιστεύουν σε εμένα και ιδιαίτερα το Moto Parts Glykogiannis που χωρίς αυτόν δεν θα είχα ξεκινήσει αυτό το πρωτάθλημα.”

Στην ΜΧ2 ο Ανέστης Ράδος είχε ένα εύκολο σαββατοκύριακο καθώς κανένας δεν μπόρεσε να τον απειλήσει για την νίκη στην κατηγορία, ενδεικτικό της σωστής προετοιμασίας του μέσα την χρονιά, που τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στον φετινό τίτλο.

Ανέστης Ράδος: “Επιστροφή από τον Αγώνα της Αρχαίας Ολυμπιάς με 2 Πρώτες θέσεις. Ο βασικός φετινός μου αντίπαλος Ζούνης δήλωσε απών και ήταν ένας αγώνας συντηρητικός χωρίς πίεση και άγχος συλλέγοντας βαθμούς… Ο Θοδωρής ήταν ο βασικός υπαίτιος για την επιστροφή μου μετά από σχεδόν 6 χρονιά αποχής… Ενώ βρισκόμουν διακοπές τέλη Αυγούστου του 2019 χτύπησε το τηλέφωνο και μου ανακοίνωσε ότι σε 2 εβδομάδες που ξεκινούσε το Κύπελλο Βορείου Ελλάδος θα τρέξω με την προσωπική του τότε μοτοσυκλέτα, με όλα τα έξοδα εντός εκτός πίστας, μεταφοράς, συμμετοχής, όλα εκ μέρους του.. Ενώ η απάντηση μου ήταν αρνητική λόγω της μεγάλης μου αποχής χωρίς επαφή τόσα χρονιά σε 3 μέρες μου έστειλε το μηχανάκι έτοιμο με το νούμερο μου και έτοιμο για την επιστροφή μου… Με 1 οδήγηση πήγαμε στον αγώνα όπου είχα μια άσχημη πτώση… είχα απογοητευτεί.. Ο Θοδωρής η οικογένεια μου η κοπέλα μου και οι φίλοι μου ήταν αυτοί που πίστευαν σε έμενα και με παρακινούσαν να προσπαθώ με υπομονή να επανέλθω εκεί που θα έπρεπε να βρίσκομαι.. 3 Χρόνια πλάι μου ο Θοδωρής και το κατάστημα Moto Parts Glykogiannis από τους βασικούς χορηγούς μου και συνεχίζουμε.”

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2022 συνεχίζεται με τον πέμπτο αγώνα στις Κρηνίδες Καβάλας στις 24-25/9/2022.

1142 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΦΩΤΟΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ι

Ο ιστορικός αγώνας των +190 συμμετοχών για τον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2024...