MXGR 2022 – O Π.ΚΟΥΖΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΚΤΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ…ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΣΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΝΑ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2022 ολοκληρώθηκε με ακόμα έναν άρτιο αλλά εξίσου δύσκολο αγώνα στην Σπερχειάδα όπου ο Παναγιώτης Κουζής της ΜΧ1 έκανε το δύο στα δύο στην συγκεκριμένη πίστα φέτος. Ο Γιάννης Τουρατζίδης κατέκτησε τον δεύτερο του τίτλο στην μεγάλη κατηγορία ενώ με νίκη κατέκτησαν το πρωτάθλημα οι Ανέστης Ράδος(ΜΧ2), Ανδρέας Ανδρέου(MX300), Σωτήρης Θεοδωρίδης(ΜΧ125), Μάρκος Καρασακαλίδης(Senior), Κωνσταντίνος Μερκούρης(ΜΧ85) και Ιωάννα Λάμπρου(Women). Ο Χρήστος Τομαρας κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΟΡΕΝ αλλά όχι την νίκη του αγώνα που πήγε στον Θανάση Αυγέρη ομοίως και στην ΜΧ65 ο Γιώργος Κουκαλιώτης επικράτησε αλλα ο τίτλος πήγε στον Γιώργο Τσαλίκη.

Οι δύο πολυπρωταθλητές Γ.Τουρατζίδης και Π.Κουζής εξέφρασαν στις δηλώσεις τους τον αλληλοσεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο.

Επιστροφή στην Σπερχειάδα για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς εν μέσω ανακατατάξεων στον σωματειακό αθλητισμό όπου τον αγώνα μεν, διοργάνωσε η τοπική Λ.Α.Μ.Σ. αλλά την σφραγίδα έβαλε η ΛΕ.Μ.Α.Ν. από την Κρήτη! Αυτό ουδόλως επηρέασε την διοργάνωση του αγώνα που κινήθηκε και πάλι σε υψηλά επίπεδα, αν και ο αγώνας ήταν πιο δύσκολος οργανωτικά λόγω της πρόσφατης περιόδου ξηρασίας στην περιοχή. Τα νέα παιδιά της λέσχης έδειξαν και πάλι το πάθος τους για αγώνες και πραγματοποίησαν με όρεξη και δυνατή μουσική, μια πραγματική γιορτή για το ελληνικό motocross. Στο τέλος του αγώνα πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Σπερχειάδας οι απονομές τόσο του αγώνα όσο και του πρωταθλήματος σε πανηγυρικό κλίμα, με την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μαρία Τσεσμελή να ευχαριστεί πρωτίστως όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του φετινού πρωταθλήματος και να ανακοινώνει ότι μας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις την νέα σεζόν. Εμείς από την μεριά μας περιμένουμε ακόμα περισσότερους αγώνες την νέα σεζόν και κυρίως τοπικούς αγώνες που βοηθούν να μεγαλώσει η βάση του αθλήματος ακόμα περισσότερο και συμβάλλουν στους σκοπούς της Ομοσπονδίας για ανάπτυξη και διάδοση του σπορ.

Εντυπωσιακή νίκη στην ΜΧ1 για τον Π.Κουζή στην αγαπημένη του Σπερχειάδα.

Κατηγορία ΜΧ1
Η νίκη του Παναγιώτη Κουζή στον προηγούμενο αγώνα της Σπερχειάδας και γενικότερα το καλό ιστορικό του πολυπρωταθλητή Ελλάδας στην συγκεκριμένη πίστα, λίγο πολύ είχε προϊδεάσει όλους το τι θα συμβεί στην κατηγορία μια και ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Γιάννης Τουρατζίδης έπρεπε πρωτίστως να επικεντρωθεί στην κατάκτηση του φετινού τίτλου(ήθελε τρεις βαθμούς έναντι του δεύτερου Νίκου Λυρίου), πριν ασχοληθεί με την νίκη του αγώνα, μια και ο Κουζής ήταν εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος από την αρχή της χρονιάς, λόγω ποινών. Από την διαδικασία του Σαββάτου σε δοκιμαστικά και προκριματικά ο Κουζής έδωσε τον ρυθμό του αγώνα και στο πρώτο σκέλος της Κυριακής κατάφερε να περάσει τον Τουρατζίδη που είχε πάρει την εκκίνηση. Κατά γενική ομολογία η πίστα με τα πολλά λούκια και το βαρύ τερέν ήταν εξαιρετικά δύσκολη γεγονός που έδινε το πλεονέκτημα στον Κουζή που έχει δείξει στο παρελθόν ότι κυριαρχεί σε τέτοια τερέν. Κατάφερε να πάρει την νίκη στο πρώτο σκέλος, και την εκκίνηση στο δεύτερο, κάτι που όπως δήλωσε στο τέλος το χρειαζόταν, γιατί η πίστα ήταν ακόμα πιο δύσκολη και ο Τουρατζίδης δεν είναι ένας αθλητής που μπορείς να τον περάσεις εύκολα. Πιέζοντας μέχρι και τον τελευταίο γύρο ο Κουζής(1-1) κατάφερε να πάρει μια μεγάλη διπλή νίκη στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει κανονικά του χρόνου να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Πρωταθλητής από το πρώτο σκέλος, ο Γ.Τουρατζίδης έτρεξε με τον άσσο στο δεύτερο.

Ο Γ.Τουρατζίδης ήταν φανερό ότι δυσκολευόταν με την πίστα από το Σάββατο και οι γραμμές που είχε επιλέξει, δεν έδειχναν να τον βοηθούν ιδιαίτερα. Προσπάθησε και στα δύο σκέλη να αντισταθεί του Κουζή, αλλά η πίεση τον οδηγούσε σε μικρά λάθη που του έκοβαν τον ρυθμό και μεγάλωναν την απόσταση του από την πρώτη θέση. Δεν ήταν όμως αυτή η μάχη που έπρεπε να κερδίσει στην Σπερχειάδα. Με δύο δεύτερες θέσεις, κατάφερε να πάρει τον δεύτερο του τίτλο στην μεγάλη κατηγορία, δείχνοντας ότι κρατήθηκε δυνατός, μετά από μια χρονιά αποχής λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων. Χρονιά επιστροφής είχαμε και για τον δεύτερο του πρωταθλήματος Νίκο Λυρίου(3-3) που κατά διαστήματα έδειξε ότι έχει την ταχύτητα να κινηθεί μπροστά αλλά όχι την αντοχή. Αυτό το σενάριο επιβεβαιώθηκε και στην Σπερχειάδα με τον Ρόδιο αθλητή να ολοκληρώνει την χρονιά με μια τρίτη θέση.

Οι πρωταθλητές της ΜΧ1 2022.

Για την τέταρτη θέση του αγώνα έγινε μεγάλη μάχη μεταξύ των Χαλκιδαίων αναβατών Ανδρέα Ανδρέου και Παναγιώτη Παπίλα που αντάλλαξαν αρκετές φορές την τέταρτη θέση στο δεύτερο σκέλος για την τελική επικράτηση. Παρά τα προβλήματα με την μοτοσυκλέτα του, ο “rookie” της κατηγορίας Ανδρέου(4-4) κατάφερε να επικρατήσει αφήνοντας πέμπτο τον Παπίλα(5-5) που επέστρεψε στο πρωτάθλημα μετά τα προβλήματα θερμοπληξίας που αντιμετώπισε στον τέταρτο γύρο του πρωταθλήματος στην Αρχαία Ολυμπία. Ο Ανδρέου στην πρώτη του χρονιά στην κατηγορία κατάφερε να τερματίσει εντυπωσιακά στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, με τον έκτο της Σπερχειάδας Δημήτρη Τουρατζίδη(7-6) να καταλαμβάνει την τέταρτη θέση της τελικής βαθμολογίας του πρωταθλήματος ενώ ο Κώστας Καράκης κατάφερε να κρατηθεί στην πέμπτη θέση αφήνοντας τον Παπίλα έκτο.

Από νωρίς είχε κλείσει την υπόθεση της κατάκτησης του πρώτου του τίτλου ο Α.Ράδος. Στον τελευταίο αγώνα όμως του ήρθε ανταγωνισμός από εκεί που δεν το περίμενε.

Κατηγορία ΜΧ2
Μετά την αποχώρηση του Φραγκίσκου Ζούνη, το πρωτάθλημα της ΜΧ2 είχε έναν πρωταγωνιστή και δεν ήταν άλλος από τον Ανέστη Ράδο. Ο Ράδος κυριάρχησε σε όλους τους αγώνες φτάνοντας αήττητος στον τελευταίο του πρωταθλήματος της Σπερχειάδας, έχοντας μάλιστα κατακτήσει τον τίτλο μαθηματικά από τον προηγούμενο αγώνα. Στο προκριματικό σκέλος του Σαββάτου όμως, ο εκ Γερμανίας πλέον Κώστας Τζιώρας, έδειξε ανταγωνιστικός οδηγώντας το σκέλος, κάτι που επανέλαβε και στο πρώτο κύριο σκέλος της Κυριακής. Ο φετινός πρωταθλητής φαίνεται ότι διασκέδαζε αυτήν την “κόντρα” με τον 48χρονο Καλαμπακιώτη και περίμενε μέχρι να κουραστεί για να τον περάσει. Κερδίζοντας άνετα και τα δύο σκέλη ο Ράδος(1-1) κατέκτησε αήττητος(!) το φετινό πρωτάθλημα το οποίο είναι και το πρώτο στην κατηγορία του συγκεκριμένου αθλητή.

Ο Κ.Τζιώρας έκλεψε την παράσταση στον αγώνα της Σπερχειάδας.

Μετά από δύο μέτριες εκκινήσεις ο περσινός πρωταθλητής Δημήτρης Μπάκας(2-2) κατάφερε να φτάσει μέχρι και την δεύτερη θέση και στα δύο σκέλη ολοκληρώνοντας τον αγώνα αλλά και το πρωτάθλημα στην δεύτερη θέση. Έχοντας κλέψει την παράσταση και στα δύο σκέλη, ο Τζιώρας(3-3). τερμάτισε στην τρίτη θέση. Με δυνατές εμφανίσεις και στα δύο σκέλη ο Ηλίας Καραγιάννης(8-4) κατάφερε να τερματίσει στην τέταρτη θέση επικρατώντας της τριπλής ισοβαθμίας του με τον επίσης εντυπωσιακό Σωτήρη Θεοδωρίδη(6-5) που κατέλαβε τελικά την πέμπτη θέση και τον έκτο Σωτήρη Φωτάκη(5-6).

Οι πρωταθλητές της ΜΧ2 2022.

Στο πρωτάθλημα πίσω από τους Ράδο και Μπάκα, τερμάτισε ο Θεοδωρίδης ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση στον τελευταίο αγώνα. Μέχρι τον τελευταίο αγώνα ο Αλέξανδρος Πρίμος βρισκόταν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας αλλά στην δύσκολή Σπερχειάδα έχασε πολλούς βαθμούς πέφτοντας στην τέταρτη θέση ενώ ακολούθησαν οι Καραγιάννης και Φωτάκης πέμπτος και έκτος αντίστοιχα. .

O “rookie” της ΜΧ1-ΜΧ300 Α.Ανδρέου, είναι ο νέος πρωταθλητής της ΜΧ300.

Κατηγορία ΜΧ300
Στους τελευταίος αγώνες πήγε να στραβώσει το πρωτάθλημα για τον Ανδρέα Ανδρέου. Στον προηγούμενο αγώνα στις Κρηνίδες ένα μηχανικό πρόβλημα τον ανάγκασε να χάσει το αήττητο σερί ενώ εκ νέου προβλήματα με την μοτοσυκλέτα του, περιόρισαν την απόδοση του στην Σπερχειάδα. Όμως στο τέλος όλα πήγαν καλά και ο Ανδρέας(1-1) κατάφερε να πάρει τον πρώτο του τίτλο στην δίχρονη μεγάλη κατηγορία, επιστρέφοντας στους τίτλους. Προβλήματα όμως αντιμετώπισε και ο δεύτερος της βαθμολογίας και τελικά του πρωταθλήματος Κώστας Καράκης(2-2) κυρίως με πτώσεις αλλά και αυτός κατάφερε να πάρει την δεύτερη θέση σε αγώνα και πρωτάθλημα. Την τρίτη θέση κατάλαβε ο Ζώης Ασημακόπουλος(4-3) αφήνοντας τέταρτο τον πρωτοεμφανιζόμενο στην κατηγορία Σοφοκλή Μαμμωνά(3-4). Ο Ασημακόπολος τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος με τους Κωνσταντίνο Τζιάτζιο, Κωνσταντίνο Τσάτσο και Αλέξανδρο Μπάλογλου τέταρτο, πέμπτο και έκτο αντίστοιχα.

Επιτέθηκε στους τελευταίους αγώνες και έκανε την ανατροπή ο Σ.Θεοδωρίδης κερδίζοντας τον τίλο της ΜΧ125 με νίκη στην Σπερχειάδα.

Κατηγορία ΜΧ125
Μετά τα προβλήματα του Σωτήρη Φωτάκη στις Κρηνίδες, ο Σωτήρης Θεοδωρίδης ήρθε στην Σπερχειάδα με ένα προβάδισμα 10 βαθμών στην βαθμολογία. Σε ακόμα έναν αγώνα οι δύο αναβάτες κυνήγησαν ο ένας τον άλλο μέσα στα μικτά τους σκέλη ΜΧ2/ΜΧ125 με τον Φωτάκη να κερδίζει το πρώτο σκέλος αλλά τον Θεοδωρίδη να απαντάει στο δεύτερο. Διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο το βαθμολογικό του προβάδισμα ο Θεοδωρίδης(2-1) κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα με νίκη στον τελευταίο αγώνα. Ο Φωτάκης(2-2) κατάλαβε την δεύτερη θέση ενώ όπως είπαμε πιο πάνω οι δύο αναβάτες κατάφεραν να τερματίσουν και στην πρώτη εξάδα της ΜΧ2. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Γιώργος Γκαλίπης(4-3) ενώ τον ακολουθησε στην τέταρτη θέση ο ανεβασμένος φέτος Ιάκωβος Παπαδόπουλος(3-4). Σταθερός στην πέμπτη θέση ο Γιώργος Βαγενάς(5-5) με τον Χρήστο Φραγκούλη(6-6) να συμπληρώνει την πρώτη εξάδα.

Οι πρωταθλητές της ΜΧ125 2022.

Στην βαθμολογία τους Θεοδωρίδη και Φωτάκη ακολούθησε στο βάθρο ο Γκαλίπης με τέταρτο τον Βαγενά, πέμπτο τον Παπαδόπουλο και έκτο τον Άγγελο Τάσση.

Δεύτερος τίτλος στην ΜΧ85 για τον αέρινο Κ.Μερκούρη.

Κατηγορία ΜΧ85
Με περιπετειώδη τρόπο ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα στην κατηγορία καθώς στο πρώτο σκέλος είχαμε αρκετές π΄τωσεις σχεδόν από όλους τους πρωταγωνιστές. Παρόλα αυτά νικητής στα δύο σκέλη και στον αγώνα αναδείχτηκε ο Κωνσταντίνος Μερκούρης(1-1) γεγονός που τον έφερε πρωταθλητή από το πρώτο σκέλος, δίνοντας του την ευκαιρία να αγωνιστεί με τον άσσο στο δεύτερο. Την σκληρή μάχη της δεύτερης θέσης κέρδισε ο Λευτέρης Παπαδάκης(2-2) από τον τρίτο τελικά Χρήστο Ταμβάκο(3-3) ενώ ο Χρήστος Μπάζιος(4-4) έκανε έναν συντηρητικό αγώνα στην τέταρτη θέση. Την εξάδα συμπλήρωσαν ο πέμπτος Σόλων Τριανταφυλλόπουλος(6-5) και ο έκτος Γιώργος Χατζάκης(5-6).

Οι πρωταθλητές της ΜΧ85 2022.

Στην βαθμολογία ο πρωταθλητής Μερκούρης είδε στην δεύτερη θέση να τον ακολουθεί ο Μπάζιος που κατάφερε να κρατηθεί εκεί μέχρι τον τελευταίο αγώνα παρά την απειλή του τρίτου τελικά Παπαδάκη. Στην τέταρτη θέση τερμάτισε το πρωτάθλημα ο Ταβάκος, με πέμπτο τον Τριανταφυλλόπουλο και έκτο τον Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο.

Νίκη στον τελευταίο αγώνα για τον Γ.Κουκαλιώτη που έχασε μαχόμενος το πρωτάθλημα από τον Γ.Τσαλίκη.

Κατηγορία ΜΧ65
Μάχη μέχρι το νήμα είχαμε για το πρωτάθλημα της κατηγορίας και παραλίγο ανατροπή στον τελευταίο αγώνα όταν ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Γιώργος Τσαλίκης είχε μια άσχημη πτώση ενώ οδηγούσε το πρώτο σκέλος. Τελικά σηκώθηκε και τερμάτισε στην τρίτη θέση, δίνοντας την νίκη και πολύτιμους βαθμούς στον μεγάλο του φετινό αντίπαλο Γιώργο Κουκαλιώτη που τον πίεζε από την αρχή.

Τον πρώτο του τίτλο κατέκτησε ο Γ.Τσαλίκης στην ΜΧ65.

Ο Τσαλίκης(3-1) όμως, έδειξε χαρακτήρα στο δεύτερο σκέλος και μπήκε αποφασιστικά παίρνοντας την νίκη, κλείνοντας την χρονιά με νίκη σε σκέλος και πρωτάθλημα. Βέβαια νικητής του αγώνα ήταν ο Κουκαλιώτης(1-2) γεγονός που δεν ήταν αρκετό για να τον ανεβάσει από την δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Σε αυτές τις ηλικίες το motocross είναι οικογενειακή υπόθεση.

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Ανδρέας Τραγκαδάς(2-3) με τέταρτο τον ανεβασμένο Δημήτρη Τζωρτζόπουλο(5-4) που επικράτησε της ισοβαθμίας του με τον πέμπτο τελικά Κωνσταντίνο Τραγκαδά(4-5). Την εξάδα συμπλήρωσε ο Ευθύμιος Ψαρογιάννης(8-6).

Οι πρωταθλητές της ΜΧ65 2022.

Επιστρέφοντας στην βαθμολογία, στην τρίτη θέση ανέβηκε στον τελευταίο αγώνα ο Α.Τραγκαδάς ρίχνοντας τον άτυχο στην Σπερχειάδα Δημήτρη Φωτόπουλο(πτώση) στην τέταρτη θέση. Στην πέμπτη θέση ολοκλήρωσε την χρονιά ο Κ.Τραγκαδάς με τον Θεόδωρο Στρούγκη έκτο.

Ο Θ.Αυγέρης κατέκτησε την πρώτη του φετινή νίκη στην ΟΡΕΝ.

Κατηγορία ΟΡΕΝ
Την τελευταία του ευκαιρία για νίκη εκμεταλλέυτηκε στο έπακρο ο Θανάσης Αυγέρης, πιέζοντας και στα δύο σκέλη τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Χρήστο Τομαρά. Συγκεντρωμένος στην κατάκτηση του τίτλου ο Τομαράς δεν επέτρεψε σε κανέναν να τον περάσει στο πρώτο σκέλος, κατακτώντας έτσι το σκέλος και το πρωτάθλημα ενώ στο δεύτερο, ίσως πιο χαλαρός, έκανε το λάθος στον προτελευταίο γύρο δίνοντας στον Αυγέρη(2-1) την ευκαιρία να τον περάσει και να πάρει την νίκη σε σκέλος και σύνολο. Ο πρωταθλητής πλέον της κατηγορίας Τομαρας(1-3), κατέλαβε την δεύτερη θέση με τον Ευάγγελο Μπουρίκα(4-2) να ανεβαίνει στο βάθρο της Σπερχειάδας. Με σταθερούς τερματισμούς ο Γιώργος Κυπραίος(4-4) ήταν τέταρτος, επικρατώντας οριακά του πέμπτου Σταμάτη Δημολιάνη(3-6) ενώ την πρώτη εξάδα έκλεισε ο επανεμφανιζόμενος Μανώλης Σκύβαλος(7-5).

Οι πρωταθλητές της ΟΡΕΝ 2022.

Στην βαθμολογία ο Τομαράς κατέκτησε τον τρίτο του τίτλο στην κατηγορία με τον Δημολιάνη να καταφέρνει τελικά να κρατήσει στην τρίτη θέση τον νικητή του αγώνα Αυγέρη. Ο Κυπραίος κατέλαβε την τέταρτη θέση με πέμπτο τον Χρήστο Κοτούλα και έκτο τον Αντώνη Τζανετή.

Ολοκλήρωσε με νίκη το πρωτάθλημα ο Μ.Καρασακαλίδης.

Κατηγορία Senior
Δεν είχαμε εκπλήξεις στην κατηγορία τουλάχιστον για την πρώτη θέση που πήρε στον Μάρκο Καρασακαλίδη(1-1) για να ολοκληρώσει αήττητος σε σκέλη και αγώνες το φετινό πρωτάθλημα. Η επανεμφάνιση του τοπικού Βασίλη Ράπτη(2-2) τον έφερε άνετα στην δεύτερη θέση ενώ τρίτος τερμάτισε ο Αλέκος Καρανάσης(3-3). Ο επίσης τοπικός Ευάγγελος Αλυφαντάρος(6-4) ήταν τέταρτος μπροστά από τον Άδαμο Πράσσο(4-7) και τον έκτο Νίκο Δρόσο(6-6).

Οι πρωταθλητές της Senior 2022.

Στο πρωτάθλημα ο Καρασακαλίδης κατέκτησε το τρίτο του τίτλο με διαφορετική μοτοσυκλέτα για τρίτη φορά με δεύτερο τον Καρανάση ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Νίκος Μανώλογλου επικρατώντας της ισοβαθμίας του με τον τέταρτο Πράσσο. Ο Παναγιώτης Σιδέρης κρατήθηκε στην πέμπτη θέση αφήνοντας έκτο τον Αλυφαντάρο.

Δεύτερος τίτλος για το “Jonnaki” στις Γυναίκες.

Κατηγορία Women
Η Ιωάννα Λάμπρου(1-1) δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος και μάλιστα με διπλή νίκη, κατακτώντας έτσι τον δεύτερο της τίτλο στην κατηγορία. Ανατροπή είχαμε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας όταν η Δέσποινα Μανδάνη δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί με τις δύσκολες συνθήκες της πίστας, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Αμαλία Λάμπρου(2-2) και με δύο δεύτερες θέσεις κατάφερε να ανέβει και να τερματίσει στην δεύτερη θέση του αγώνα, αλλά και του πρωταθλήματος. Στην τρίτη θέση τερμάτισε η Μανδάνη(4-3) με την Έλενα Λυμπεροπούλου(3-4) να καταλαμβάνει την τέταρτη θέση. Στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας τερμάτισε η Δέσποινα Πασαλή.

Οι πρωταθλήτριες MXWomen 2022.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1142 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΦΩΤΟΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ι

Ο ιστορικός αγώνας των +190 συμμετοχών για τον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2024...