ENDUROGP 2022 – O J.GARCIA ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ…ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

O Josep Garcia ήταν σε έναν ακόμα αγώνα εξαιρετικός κερδίζοντας την λίγο καλύτερη σε συνθήκες δεύτερη ημέρα του όγδοου και τελευταίου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος EnduroGP 2022 στην Γερμανία. Παρότι κατάφερε να πάρει συνολικά φέτος έξι νίκες, τις περισσότερες από κάθε άλλο, δεν κατέκτησε κανέναν φετινό τίτλο τερματίζοντας τελικά δεύτερος σε EnduroGP και Ε2.

Οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές Enduro για το 2022.

Πίσω από τον Garcia παιζόταν ακόμα το πρωτάθλημα της Ε2 με τον Wil Ruprecht να κάνει ένα συντηρητικό αγώνα τερματίζοντας στην 14η της Γενικής αλλά στην 4η της κατηγορίας του, επικρατώντας τελικά του Ισπανού χάριν του μεγάλου του βαθμολογικού προβαδίσματος.

Μπορεί να έχασε την δεύτερη θέση στην EnduroGP από τον Garcia, του πήρε όμως την τίτλο στην Ε2.

Δεν ήταν όμως η μόνη μάχη τίτλου. Στην Ε3 Brad Freeman και Mikael Persson ισοβαθμούσαν μετά την χθεσινή ημέρα και οι δυο τους έφτασαν μέχρι και να απειλήσουν τον Garcia στην πρώτη θέση. Όμως ο Persson δεν άντεξε μέχρι το τέλος, και η δεύτερη θέση του Freeman τον έφερε πρώτο στην Ε3, νικητή και πρωταθλητή

Σε μια δύσκολη χρονιά για τον B.Freeman ήρθε ακόμα ένας τίτλος.

Όσο για την Ε1 και τον πρωταθλητή της κατηγορίας αλλά και της Γενικής Andrea Verona, προσπάθησε ο Nathan Watson να τον πιάσει χαλαρό μετά την κατάκτηση των τίτλων, αλλά ο Verona απάντησε για να ανέβει στο βάθρο της Γενικής κερδίζοντας την Ε1.

Για τον Verona ήταν αγώνας γιορτής αλλά δεν έμεινε χαλαρός.

Ακολουθούν, video με τα στιγμιότυπα του αγώνα, αποτελέσματα και βαθμολογίες.

472 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ENDUROGP 2024 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Αγώνας καρμπόν της προηγούμενης εβδομάδας ξεκίνησε νωρίς το πρωί κάτω από τον πορτογαλικό ήλιο για...