ENDURO ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ 2022 – ΤΟ ENDURO ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ!

Μετά από πολλά χρόνια το enduro επέστρεψε δυναμικά στις Κονίστρες με μια enduro-βόλτα που ανέβασε οργανωτικά τον πήχη αρκετά ψηλά. Περίπου 500 συμμετέχοντες και πάρα πολλές εταιρείες του χώρου να δίνουν το παρόν, η εκδήλωση πήρε διαστάσεις Festival, για την χωμάτινη μοτοσυκλέτα.

Η πρωτοβουλία της εκδήλωσης ανήκε κυρίως στους Αλέξη Δράκο της Drakos Engineering και Μιχάλη Μιμίκου της MotorCore, που με την συμβολή του Δήμου, της τοπικής κοινωνίας και φυσικά τους endur-άδες της Εύβοιας, πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή εκδήλωση στις γνωστές στον κόσμο του enduro Κονίστρες. Με επίκεντρο το γήπεδο του γειτονικού χωριού Βρύση, δημιουργήθηκε ένας πολυχώρος εστίασης και περιπτέρων έκθεσης των εταιρειών που συμμετείχαν, με τον τάπητα του γηπέδου να δίνει μια ξεχωριστή πινελιά. Η διαδρομή ήταν καθαρά enduro, σχεδόν μόνο μονοπάτι το οποίο ήταν απαιτητικό αλλά όχι δύσκολο ενώ για όσους ήθελαν να ανοίξουν περισσότερο το γκάζι η οργάνωση είχε φροντίσει να είναι έτοιμη και η πίστα motocross στις Κονίστρες. Δυστυχώς λόγω της πρόγνωσης έκτακτων καιρικών φαινομένων την Κυριακή, η εκδήλωση αν και διήμερη, μόνο το Σάββατο οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ολόκληρη την διαδρομή, καθώς την Κυριακή οι διοργανωτές την περιόρισαν στα μισά, για να μην ταλαιπωρηθεί και κινδυνεύσει ο κόσμος.

Εμείς, είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στο Enduro Κύμη και να τo απολαύσουμε από κοντά, και στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τον χώρο της εκδήλωσης.

616 More posts in ENDURONEWS category
Recommended for you
FIM HARD ENDURO 2024 – ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο M.LETTENBICHLER!

Ο εναρκτήριος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Hard Enduro είδε τον Manuel Lettenbichler της Red...