ENDUROGP 2023 – N.WATSON KAI T.OLDRATI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ HONDA ΚΑΙ ΤΟ 2023

Τα λαμπρά αποτελέσματα στη σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος EnduroGP 2022 και το ISDE οδήγησε την ομάδα της Honda RedMoto να ανακοινώνει τους δύο πρώτους αναβάτες της για τη σεζόν 2023, τους Nathan Watson και Thomas Oldrati. Ο Nathan Watson θα αγωνιστεί ξανά στην υπερ-ανταγωνιστική κατηγορία E2 με το RedMoto CRF450RX, το οποίο βοήθησε να εξελιχθεί αυτή την πρώτη σεζόν πίσω με πλήρη απασχόληση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ήταν μια δυνατή επιστροφή για τον Βρετανό αναβάτη που βοήθησε την ομάδα GB να πετύχει μια ιστορική νίκη στο ISDE στη Γαλλία, κέρδισε την κατηγορία ξένων στην ιταλική σειρά Enduro και πήρε νίκες σε GP και μια καταδίωξη του παγκόσμιου τίτλου στην E2 τερματίζοντας τελικά τρίτος.

Για έκτη συνεχή χρονιά, η Honda RedMoto ανανέωσε τα συμβόλαια με τον τύπο που πλέον αποκαλούν «βετεράνο» τον Thomas Oldrati. Ο αξιόπιστος Ιταλός κατέλαβε τη δεύτερη θέση τόσο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro 1 όσο και στο ISDE με την ομάδα της Ιταλίας.

Ο 28χρονος Watson από το Nottingham θα αγωνιστεί με το 450 Honda στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM EnduroGP και στο Assoluti d’Italia, ενώ το 33χρονο αγόρι από το Μπέργκαμο Oldrati θα παραμείνει με τα 250 τετράχρονα στην κατηγορία E1.

Nathan Watson: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με το Honda RedMoto CRF450RX Enduro το 2023. Μετά από ένα χρόνο εξοικείωσης με τη νέα μοτοσυκλέτα και την επιστροφή στο Enduro, ο στόχος είναι να παλέψουμε για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα EnduroGP και E2».

Thomas Oldrati: «Η ομάδα του Matteo είναι σαν μια οικογένεια. Συνεχίζουμε να στοχεύουμε ψηλά και θα μπορέσουμε να το κάνουμε με το ανανεωμένο Honda-RedMoto CRF 250RX Enduro. Η συνέχεια είναι θεμελιώδης για να δουλεύουμε με τον εαυτό μας. Οι στόχοι ανεβαίνουν, το ίδιο και ο ανταγωνισμός, αλλά θα συνεχίσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

Honda RedMoto Racing Team Manager, Matteo Boffelli: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω την ανανέωση με τους Nathan και Thomas για το 2023. Είναι σημαντικό να δώσουμε συνέχεια στην ομάδα μας και στο έργο Honda RedMoto. Είμαστε μια νέα, σκληρή και αποφασιστική ομάδα. Σε λίγα μόλις χρόνια, η δουλειά μας απέδωσε καρπούς με σημαντικά αποτελέσματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Egidio Motta, CEO της Honda-RedMoto, που πάντα μας υποστήριζε. O επόμενος στόχος είναι το βάθρο και η νίκη σε κάθε GP. Δράττομαι αυτής της ευκαιρίας για να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς και τους τεχνικούς μας συνεργάτες».

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε έναν τρίτο, συνήθως Junior αναβάτη στην ομάδα του RedMoto, καθώς και μερικές δυνατές επιδόσεις στο τέλος της σεζόν από την υποστηριζόμενη αναβάτη Francesca Nocera στις κατηγορίες γυναικών. Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινώσει το πλήρες line-up.

474 More posts in ENDURO category
Recommended for you
FIM HARD ENDURO 2024 – ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο M.LETTENBICHLER!

Ο εναρκτήριος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Hard Enduro είδε τον Manuel Lettenbichler της Red...