Η SHERCO HELLAS ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ENDURO ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – H Sherco Hellas βρέθηκε σε ακόμα μια φετινή εκδήλωση του enduro στους Αγίους Θεοδώρους, για τον τέταρτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αλλά και τον τρίτο του Κυπέλλου, και είχε την χαρά να υποστηρίξει τους αναβάτες της μάρκας αλλά και την τιμή να έχει κάτω από την τέντα της τον πολυπρωταθλητή motocross Παναγιώτη Κουζή.

Με ελάχιστη προετοιμασία και σχεδόν την τελευταία στιγμή, διαθέσαμε μια SEF 450 Factory ανταποκρινόμενοι στην επιθυμία του Παναγιώτη να αγωνιστεί στον αγώνα των Αγίων Θεοδώρων. Η παρουσία του μας γέμισε μόνο θετική ενέργεια καθώς δεν υπήρχαν προβλήματα και ιδιαίτερες απαιτήσεις. Είμαστε χαρούμενοι που συμβάλαμε στον βαθμό που μπορούσαμε στο να καταφέρει να πιάσει τους στόχους του στον αγώνα. Μια τρίτη θέση στην κατηγορία Ε2, τέταρτη Γενικής με πρώτο χρόνο σε δύο ειδικές είναι το καλύτερο αποτέλεσμα που έχει πετύχει μοτοσυκλέτα της Sherco στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τον Παναγιώτη για αυτή την αξέχαστη εμπειρία και πάντα θα είμαστε στο πλευρό του, στον βαθμό που μπορούμε να τον βοηθήσουμε.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή τους και την προσπάθεια τους τον Γιώργο Χουβαρδά από την Σάμο που δοκιμάστηκε ακόμα μια φορά από ατυχίες, τα παλικάρια μας από την Κύπρο, Γιώργο Παουλη και Ιωάννη Χαραλάμπους…τους περιμένουμε ξανά, τον φίλο και πάντα μάχιμο Στέλιο Παπαβασιλείου και τον Κυριάκο Τζιτζιρη. Ραντεβού ξανά στις 27 Νοεμβρίου 2022 στον αγώνα scramble Νοτίου Ελλάδος στον Ωρωπό!

283 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ΑΜΟΤΟΕ – ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΙΣ 30/4/24

Ανακοινωνεται το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΜΟΤΟΕ όπως αυτό εξελεγει στις 30 Απριλίου 2024 ....