MXGP 2022 – H SDM CORSE ΑΠΟ ΤΗΝ BETA ΣΤΗΝ HUSQVARNA KAI ΑΠΟ ΤΟΝ V.HOREBEEK ΣΤΟΝ N.LAPUCCI

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι η ομάδα SDM Corse δεν θα λειτουργεί πλέον ως εργοστασιακή ομάδα της Beta. Η ομάδα θα συνεχίσει με το όνομα SDM Corse Aviometal MX Team και θα συνεργαστεί με εξοπλισμό Husqvarna. Ως αναβάτη έχουν στρατολογήσει τον Nicholas Lapucci που θα αγωνιστεί στο Διεθνές Πρωτάθλημα Ιταλίας και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP αφήνοντας με την σειρά του την Fantic.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τα νέα μας έργα για τη σεζόν 2023 με τη γέννηση της SDMCORSE – AVIOMETAL MX TEAM που, χάρη στη συνεργασία της Husqvarna Motorcycle, θα μας δει να συμμετέχουμε στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Prestige και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP.

Μια μεγάλη πρόκληση για την ομάδα μας που επιβεβαιώνει την παρουσία μας στην κορυφαία κατηγορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross για να εκπροσωπήσει στην πίστα τα χρώματα της Ομάδας μας ο Nicholas Lapucci πάνω σε μια Husqvarna FC450 στην κατηγορία MXGP, που έχει κάνει ήδη το ντεμπούτο του τη σεζόν 2022 ο πρωταθλητής Ευρώπης EMX250 του 2021.

Daniele Marchese: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη νέα περιπέτεια, μετά από δύο απαιτητικές σεζόν, αλλά αυτό μας δίδαξε πολλά και μας έδωσε μεγάλη ικανοποίηση, επιστρέφουμε σε αγώνες με τη Husqvarna Motorcycles, τη μοτοσυκλέτα με την οποία κάναμε το ντεμπούτο μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πριν από λίγες σεζόν. Είμαστε επίσης εξαιρετικά χαρούμενοι για τη συμφωνία με τον Nicholas Lapucci, με τον οποίο κερδίσαμε τον πρώτο αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2018. Είμαστε σίγουροι ότι με δέσμευση και δουλειά, θα μπορέσουμε να πετύχουμε πολλές επιτυχίες μαζί και στο MXGP».

1969 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – ΝΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ P.JONASS ΣΤΟ “ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΣΠΗΣ” ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η λάσπη πάντα εξομαλύνει τις διαφορές στο motocross και στον πέμπτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος...