ENDUROGP 2023 – O D.MILNER ΣΤΗΝ ΤΜ BOANO RACING ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Η νικήτρια ομάδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος E2, TM Boano Racing, υπέγραψε με τον εννέα φορές νικητή του τροπαίου της Αυστραλίας και πολλαπλών ISDE, Daniel Milner, για να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro το 2023.

Είναι τα νέα που γνώριζαν ήδη οι περισσότεροι στα paddock του GP, αλλά με τα συμβόλαια μεταξύ κατασκευαστών να χρειάζονται λίγο χρόνο για να ολοκληρωθούν μετά τη σεζόν, ήταν κάτι στο οποίο έπρεπε να περιμένουμε.

Αλλά επιτέλους είμαστε ελεύθεροι να μιλήσουμε και βρήκαμε μερικές ωραίες εικόνες από την ομάδα του Daniel με τη νέα του μοτοσυκλέτα, κάνοντας ένα δοκιμαστικό ντεμπούτο πριν από το ταξίδι πίσω στην Αυστραλία για τη διάρκεια της προετοιμασίας. Η TM Racing λέει ότι είναι ενθουσιασμένη που υποδέχεται τον 31χρονο Αυστραλό που θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EnduroGP και στην εγχώρια ιταλική σειρά της ομάδας στην υπερ-ανταγωνιστική κατηγορία E2.

«Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τον Daniel να φοράει τα χρώματα TM και είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχει καταπληκτικούς στόχους μαζί με την ομάδα TM Racing.» δήλωσε η ομάδα.

473 More posts in ENDURO category
Recommended for you
FIM HARD ENDURO 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Hard Enduro 2024 στην Αγγλία και το Valley...