ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ MOTOCROSS ΜΟΝΤΕΛΩΝ GASGAS MC450/250 FACTORY EDITION 2023

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της πρώτης μας αγωνιστικής μοτοσικλέτας ρεπλίκα χώμα και επιστρέφουμε με περισσότερα! Και όχι μόνο ένα, αλλά δύο μοντέλα motocross εργοστασιακής έκδοσης. Κατασκευασμένα για μέγιστη απόδοση στην πίστα, τα ολοκαίνουργια GASGAS MC 450F Factory Edition και MC 250F Factory Edition έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί μαζί με την GASGAS Factory Racing, ώστε να γνωρίζετε ότι θα είναι καλά! Και τα δύο διαθέτουν ολοκαίνουργια μοτέρ, νέα πλαίσια και είναι γεμάτα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με σχεδόν όλα τα άλλα να βελτιώνονται σε σχέση με την απερχόμενη γενιά. Έτσι, εάν είστε αναβάτης που επικεντρώνεται στη νίκη, θα χρειαστείτε ένα. Είναι τόσο απλό!

Η GASGAS αποκαλύπτει δύο τρομερές μοτοσυκλέτες motocross της TLD Race Team.
Νέα μοντέλα που αναπτύχθηκαν με την GASGAS Factory Racing για μέγιστη απόδοση.
Το MC 450F Factory Edition επωφελείται από μια νέα κυλινδροκεφαλή και έμβολο CP – ένας ισχυρός συνδυασμός που δίνει ώθηση στη συνολική απόδοση και ενισχύει την εμπειρία στην πίστα για όλους τους αναβάτες. Με τον κινητήρα πλέον ελαφρύτερο από ποτέ, καθώς και να έχει επανατοποθετηθεί στο ολοκαίνουργιο πλαίσιο για να βελτιωθεί η συγκέντρωση μάζας, τα ήδη ευέλικτα χαρακτηριστικά χειρισμού της μοτοσυκλέτας ανεβαίνουν στο επόμενο επίπεδο.

Ως το νεότερο και πιο φρέσκο μοντέλο που προστέθηκε στη σειρά GASGAS, το MC 250F Factory Edition είναι λίγο πολύ μια ολοκαίνουργια χωμάτινη μοτοσυκλέτα. Πρωταρχικός άξονας αυτού του εκπληκτικού ΜΧ είναι ο ισχυρός κινητήρας με υψηλές στροφές που είναι εξαιρετικά συμπαγής για εξοικονόμηση βάρους. Μαζί με το νέο πλαίσιο κάνει το στρίψιμο τόσο μα τόσο εύκολο. Ο ολοκαίνουργιος κινητήρας διαθέτει νέο κύλινδρο, κυλινδροκεφαλή και έμβολο, στροφαλοθαλάμους και κιβώτιο ταχυτήτων, τα οποία λειτουργούν ως ένα για να κάνουν το MC 250F Factory Edition πολύ πιθανόν το καλύτερο 4-χρονο 250cc που κυκλοφορεί.

Επιβραβεύοντας τους αναβάτες που πιέζουν πραγματικά, η ανάρτηση WP που τοποθετείται στα μοντέλα Factory Edition είναι πιο σταθερή για να ευνοεί την επιθετική οδήγηση. Τα μπροστινά πιρούνια WP XACT διαθέτουν νέο υδροστόπ για βελτιωμένη αντίσταση στο κάτω μέρος της διαδρομής, ενώ η ελαφρώς πιο αργή ρύθμιση επαναφοράς αφαιρεί το χτύπημα από βαριές προσγειώσεις. Στο πίσω μέρος, το αμορτισέρ WP XACT είναι ολοκαίνουργιο, με καλύτερες επιδόσεις και εύκολα ρυθμιζόμενο με το χέρι για γρήγορες και εύκολες ρυθμίσεις.

Κοινές αλλαγές και στα δύο μοντέλα Factory Edition της GASGAS.
Πλαίσιο νέας γενιάς – Υδρομορφοποιημένο, κοπή με λέιζερ και συγκολλημένο από ρομπότ, το νέο πλαίσιο είναι τόσο ισχυρό και ευέλικτο όσο γίνεται. Εξαιρετικά σταθερό σε υψηλή ταχύτητα χωρίς συμβιβασμούς στις στροφές, το πλαίσιο είναι φινιρισμένο με μια σκληρή, ηλεκτροστατική κόκκινη επίστρωση πούδρας.
Νέο υποπλαίσιο αλουμινίου – Ισχυρό και ελαφρύ. Συμβάλλοντας στον συνολικό χειρισμό των μοτοσυκλετών Factory Edition, το αλουμινένιο υποπλαίσιο είναι εξαιρετικά αξιόπιστο.
Νέο χυτό ψαλίδι – Μια βελτιωμένη διαδικασία χύτευσης μειώνει κατά 190 γραμμάρια σε σύγκριση με το παλιό ψαλίδι. Εξακολουθεί να είναι ισχυρό και σχεδιασμένο για να λειτουργεί με την ευκαμψία του νέου πλαισίου, το ψαλίδι είναι πλήρες με έναν νέο οδηγό αλυσίδας που έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει τη συσσώρευση λάσπης και να βοηθά στη διατήρηση της ορμής προς τα εμπρός σε βαθιές στροφές.
Νέα πλαστικά και γραφικά – Φρέσκα νέα πλαστικά και τα πιο πρόσφατα γραφικά Red Bull/Troy Lee/GASGAS Factory Racing παραπέμπουν σίγουρα στην ομάδα. Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα στο ενημερωμένο κοστούμι, καθώς οι περιοχές επαφής για τα γόνατά σας είναι πλέον μεγαλύτερες, γεγονός που επιτρέπει στους αναβάτες να πιάνουν περισσότερη μοτοσυκλέτα όταν ανοίγουν το γκάζι.
Μεγαλύτερο ρεζερβουάρ καυσίμου – Εάν αγωνίζεστε τις επαγγελματικές τάξεις, τότε θα απολαύσετε το μεγαλύτερο ρεζερβουάρ καυσίμου, καθώς μπορείτε να διανύσετε όλη την απόσταση χωρίς να φοβάστε ότι θα τελειώσει.
Νέα σχεδίαση μαρσπιέ – Τοποθετημένα πιο προς τα μέσα στο πλαίσιο για να μην πιαστούν σε βαθιές αυλακώσεις ή να διπλώσουν κατά το τρίψιμο, τα νέα μαρσπιέ διαθέτουν μεγαλύτερη επιφάνεια για βελτίωση του ελέγχου σε όλες τις συνθήκες.
Ενημερωμένες ρυθμίσεις ανάρτησης – Με τα πιρούνια WP ρυθμισμένα για διατήρηση της ορμής προς τα εμπρός μετά από έντονες προσγειώσεις και με το ολοκαίνουργιο αμορτισέρ WP τόσο καλό όσο γίνεται, η επίθεση στην πίστα δεν ήταν ποτέ τόσο καλή. Επιπλέον, τόσο το πιρούνι όσο και το αμορτισέρ ρυθμίζονται με το χέρι, για γρήγορες και εύκολες αλλαγές στη ρύθμιση.
Ηλεκτρονικά τελευταίας τεχνολογίας με Traction Control και Quickshifter – Βοηθώντας στην εξοικονόμηση ισχύος σε γλιστερές συνθήκες, το Traction Control είναι απαραίτητο για όλες τις πίστες με σκληρό έδαφος, ενώ το Quickshifter εξασφαλίζει εξαιρετικά ομαλές αλλαγές ταχυτήτων – ακόμα και όταν το γκάζι είναι ορθάνοιχτο!
Νέος διακόπτης επιλογής χάρτη για την ενεργοποίηση αντιστοιχίσεων, ελέγχου εκκίνησης, ελέγχου πρόσφυσης και γρήγορης αλλαγής – Εύκολος στη χρήση, ακόμα και όταν οδηγείτε, ο διακόπτης επιλογής χάρτη που είναι τοποθετημένος στο τιμόνι φιλοξενεί όλα τα κουμπιά για την ενεργοποίηση Launch Control, Traction Control και Quickshifter.
Ελαφρύτεροι κινητήρες και νέα θέση κινητήρα – Χαμηλά σε βάρος και τοποθετημένα ώστε να παίζουν ζωτικό ρόλο στο χειρισμό, οι κινητήρες Factory Edition δεν είναι απλώς γρήγοροι, αλλά βοηθούν στον χειρισμό της μοτοσυκλέτας.
Επανασχεδιασμένος κινητήρας 250 – Ολοκαίνουργιος και σχεδιασμένος για αγώνες επαγγελματικού επιπέδου, ο τετράχρονος κινητήρας 250cc μπορεί κάλλιστα να είναι ο καλύτερος εκεί έξω!
Ενημερωμένος κινητήρας 450 – Εξευγενισμένος ώστε να έχει χαμηλότερο βάρος και να παράγει ακόμα άφθονη ισχύ, ο κινητήρας 450 έχει σχεδιαστεί για να συγκεντρώνει τη μάζα για τέλειο χειρισμό.

Πέρα από τα εξαιρετικά γραφικά Troy Lee Designs/Red Bull/GASGAS Factory Racing, τα καλύτερα εξαρτήματα που έχουν δοκιμαστεί σε αγώνες έχουν τοποθετηθεί και στα δύο μοντέλα εργοστασιακής έκδοσης. Κάθε εξάρτημα έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την απόδοση και την ανθεκτικότητα, ενώ η τελευταία λέξη της ηλεκτρονικής μαγείας επιτρέπει στους αναβάτες να προσαρμόζουν την ισχύ ανάλογα με το στυλ τους.

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη λίστα με αυτά που περιλαμβάνονται στα ποδήλατα μοτοκρός GASGAS MC 450F Factory Edition και MC 250F Factory Edition, είναι πολύ εντυπωσιακό…

– Ρεπλίκα γραφικών Troy Lee Designs/Red Bull/GASGAS Factory Racing από τη σεζόν 2023
– Εργοστασιακό κάλυμμα σέλας με ραβδώσεις
– Τιμονόπλακες Factory Racing (ανοδιωμένο κόκκινο)
– Εργοστασιακοί τροχοί (ανοδιωμένο μαύρο)
– Ελαστικά Dunlop
– Μαύρο γρανάζι πίσω
– Χρυσή αλυσίδα x-ring
– Συσκευή εκκίνησης από το εργοστάσιο
– Ημιπλωτός μπροστινός δίσκος φρένων
– Factory Racing δισκόφρενο και προστατευτικό
– Ποδιά κινητήρα 2K Carbon
– Κιτ προστασίας πλαισίου (κόκκινο)
– Ωρομετρητής με LED κατάστασης FI και προειδοποίηση χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου
– Επιλογέας, για να ελέγξετε το Launch Control, το Traction Control και το Quickshift
– Σύστημα εξάτμισης από τιτάνιο Akrapovic “Slip-On Line”.
– Κάλυμμα εξωτερικού συμπλέκτη Billet Hinson
– Μαύρο Neken Fatbar με pad GASGAS
– Πιο μαλακά γριπ της ODI
– Πιο σταθερές ρυθμίσεις ανάρτησης

Το ελαφρύ σύστημα εξάτμισης τιτανίου της Akrapovič Slip-On Line ξεκλειδώνει ακόμη περισσότερη ισχύ από τον νέο, πιο συμπαγή και ευκολότερο στην λειτουργία κινητήρα. Δίνοντας σημαντική ώθηση τόσο στη ροπή όσο και στην τελική ταχύτητα, είναι η πιο πρόσφατη προσφορά της Akrapovič, η οποία εκτός από τη βελτίωση της απόδοσης δείχνει και άκρως επαγγελματική.

Όχι μόνο γρήγορα, αλλά αυτές οι νέες Factory Edition χειρίζονται επίσης σαν ένα όνειρο. Οι πιο σταθερές ρυθμίσεις στην ανάρτηση WP XACT ενθαρρύνουν τους αναβάτες να επιτίθενται στην πίστα και να κάνουν μεγάλα άλματα με απόλυτη σιγουριά, γνωρίζοντας με ασφάλεια ότι οι βαριές προσγειώσεις θα απορροφηθούν χωρίς απώλεια της ορμής προς τα εμπρός. Μπροστά, οι κόκκινοι ανοδιωμένοι Factory Racing Triple Clamps επιτρέπουν στους αναβάτες να προσαρμόσουν την εργονομία, ενώ οι μαλακές λαβές ODI Lock-On βελτιώνουν την άνεση. Ένα σφιχτό, ραβδωτό κάλυμμα σέλας κρατά τους αναβάτες εκεί που θέλουν να είναι όταν μπαίνουν στο γκάζι.

Τα ελαστικά Dunlop Geomax MX33 συνδέονται σε όλες τις συνθήκες και τοποθετούνται στους μαύρους εργοστασιακούς τροχούς μας, οι οποίοι είναι συμπαγείς και προσθέτουν στην πραγματική γεύση αγωνιστικής μοτοσυκλέτας. Βιδώσαμε έναν ημι-πλωτό μπροστινό δίσκο φρένων, έτσι δεν θα χάσετε ποτέ τη γραμμή σας στις στροφές και τον προστατέψαμε με ένα Factory Racing Brake Disc Brake Guard για όταν τα πράγματα γίνονται άγρια στην πρώτη στροφή!

Η ολοκλήρωση και των δύο μοτοσυκλετών με στυλ είναι μια μακρά λίστα ανταλλακτικών που λαμβάνονται απευθείας από τη σειρά των Τεχνικών Αξεσουάρ μας. Από μπροστά προς τα πίσω, υπάρχει μια Factory Start Device, τιμόνι Neken, μια ποδιά κινητήρα από σύνθετο άνθρακα 2K, κάλυμμα συμπλέκτη Hinson, ένα κόκκινο κιτ προστασίας πλαισίου, ένα μαύρο πίσω γρανάζι και μια χρυσή αλυσίδα x-ring. Τέλος, για να διασφαλίσουμε ότι οι αναβάτες θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν την μοτοσυκλέτα τους, έχουμε εγκαταστήσει έναν μετρητή ωρών για να διασφαλίσουμε ότι κανείς δεν θα χάσει ποτέ το ίχνος του πόσες ώρες πέρασε σε αυτό το φοβερό ΜΧ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε τις πλήρεις προδιαγραφές και των δύο μοτοσυκλετών motocross εργοστασιακής έκδοσης, κατευθυνθείτε στο GASGAS.com.

Τα μοντέλα MC 450F Factory Edition και MC 250F Factory Edition θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις αντιπροσωπείες GASGAS με έδρα τις ΗΠΑ τον Ιανουάριο του 2023. Οι Ευρωπαίοι και όλοι οι πελάτες εκτός ΗΠΑ θα μπορούν να πάρουν στα χέρια τους το MC 450F Factory Edition μερικούς μήνες αργότερα, τον Μάρτιο.

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...