ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΤΜ 450 SXF FACTORY EDITION 2023

Το 2023 KTM 450SXF Factory Edition είναι ένα πλήρως βελτιωμένο και έτοιμο για αγώνες KTM 450 SX-F που δημιούργησε ένα νέο πρότυπο στη βιομηχανία για καλύτερο χειρισμό, μεγαλύτερη ισχύ και ανταγωνιστικότητα κατά την παρουσίασή του το καλοκαίρι του 2022. Ο SOHC τετράχρονος κινητήρας ζυγίζει λιγότερο από 27 κιλά. Ο κινητήρας χρησιμοποιήσιμη την ροπή από κάθε τετραγωνικό εκατοστό και αξιοποιείται μέσω του launch control, ενός Quickshifter, δύο χαρτών, ενός επανασχεδιασμένου airbox, του συστήματος εξάτμισης και μιας σειράς άλλων τροποποιήσεων που συνθέτουν μια μοτοσυκλέτα που αναμένεται να παλέψει για την επιτυχία του τίτλου.

Η τροποποιημένη εργονομία βελτίωσε το «τρίγωνο» του αναβάτη για καλύτερο συγκεντρωτισμό και βελτιωμένη αίσθηση. Η πρωτοποριακή ιδέα «anti-squat» του πλαισίου(με ενισχυμένο υποπλαίσιο αλουμινίου) συμπληρώνει την αναθεωρημένη θέση του κινητήρα για καλύτερη συγκέντρωση της μάζας στο κέντρο βάρους της μοτοσυκλέτας. Ολόκληρη η μοτοσυκλέτα είναι με εξοπλισμό αιχμής από την ανάρτηση με τα πιρούνια και το πίσω αμορτισέρ WP μπορούν να ρυθμιστούν ευκολότερα από ποτέ χάρη στη διαμόρφωση χωρίς εργαλεία. Η ανάρτηση επωφελείται από εκλεπτυσμένες ρυθμίσεις, οι οποίες έχουν εξελιχθεί από τις εργασίες του R&D και δεδομένα που προέρχονται από τα μηχανοκίνητα αθλήματα.
Η νέα γενιά των KTM SXF μπήκε κατευθείαν στη μάχη κατά τη διάρκεια του 2022. Ο Cooper Webb και ο Marvin Musquin έψαχναν και οι δύο για βάθρα και νίκες στο AMA 450SX, ενώ το KTM 250 SX-F είδε την ενσάρκωση των τετάρτου του λίτρου να κατακτά αμέσως νίκες στα Grand Prix και τελικά τον παγκόσμιο τίτλο της MX2 2022 με τον Tom Vialle. που παίρνει τώρα την μοτοσυκλέτα του στο AMA 250SX Supercross για το ’23.

Για το 2023 KTM 450SXF Factory Edition, η KTM έχει εφαρμόσει μια σειρά από KTM PowerParts για να ενισχύσει τη λειτουργία, την αισθητική και την αποκλειστικότητα του μοντέλου. Η μοτοσυκλέτα είναι αμέσως ευδιάκριτη λόγω του πορτοκαλί πλαισίου και του σετ γραφικών Red Bull KTM Factory Racing. Αυτές οι λεπτομέρειες καθορίζουν το KTM 450 SX-F FACTORY EDITION σε οποιαδήποτε πίστα. Κατά τα άλλα, το πορτοκαλί εργοστασιακό αγωνιστικό κάλυμμα σέλας, οι τροχοί, οι τιμονόπλακες, η ποδιά κινητήρα από άνθρακα, ο δίσκος μπροστινού φρένου από άνθρακα και το προστατευτικό έρχονται με κιτ εξάτμισης Akrapovič, κάλυμμα συμπλέκτη Hinson, συσκευή εκκίνησης WP και γκριπ ODI μεταξύ άλλων προσθηκών.

Το Red Bull KTM Factory Racing θα τεθεί σύντομα σε δράση. Τα φώτα του σταδίου θα ανάψουν και θα φωτίσουν τη σεζόν AMA Supercross του 2023 από τις 7 Ιανουαρίου στο Angel Stadium, Anaheim στην Καλιφόρνια, πριν επισκεφτούν 12 πολιτείες για 17 γύρους και στη συνέχεια μπουν στο θέαμα των τριών αγώνων που είναι ο εναρκτήριος διαγωνισμός SuperMotocross τον Οκτώβριο. Όσοι οδηγούν και αγωνίζονται με το 2023 KTM 450SXF Factory Edition μπορεί να μην φτάσουν την ταχύτητα ή την ικανότητα των Musquin, Webb, Aaron Plessinger ή Vialle, αλλά μπορούν να κοιτάξουν το μέρος και να φτάσουν τις πλησιέστερες προδιαγραφές απόδοσης για να πλησιάσουν πιο κοντά στο όνειρο.

Εξοπλισμός KTM 450 SXF Factory Edition 2023

// Εργοστασιακό αγωνιστικό κάλυμμα σέλας(πορτοκαλί)
// Εργοστασιακές ζάντες (μαύρες ζάντες, πορτοκαλί κέντρα, πορτοκαλί γρανάζια, μαύρες ακτίνες)
// Εξάτμιση «slip-on» Akrapovič
// Ημιπλωτός μπροστινός δίσκος φρένων
// Εργοστασιακό αγωνιστικό προστατευτικό δίσκου μπροστινού φρένου (έκδοση ενισχυμένη με άνθρακα)
// Εργοστασιακή αγωνιστική προστατευτική ποδιά κινητήρα(έκδοση ενισχυμένη με άνθρακα)
// Εργοστασιακές τιμονόπλακες(πορτοκαλί ανοδιωμένος)
// Συσκευή εργοστασιακής εκκίνησης (wp)
// Σετ γκριπ ODI
// Εξωτερικό καπάκι συμπλέκτη Hinson
// Κάλυμμα φιλτροκουτιού με τρύπες
// Πορτοκαλί γρανάζι
// Χρυσή αλυσίδα

Το 2023 KTM 450SXF Factory Edition θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό και με παγκόσμια διανομή. Οι προπαραγγελίες μπορούν να γίνουν σε οποιονδήποτε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της KTM, με την αποστολή να αναμένεται τον Δεκέμβριο του 2022.

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...