ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ SHERCO HELLAS ΜΕ ΤΟΝ Π.ΚΟΥΖΗ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Η Sherco Hellas είχε την χαρά να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στην Ελλάδα και μάλιστα διπλή, κερδίζοντας και τις δύο ημέρες του τελευταίου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro 2022 που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι. Πριν προλάβουμε να συνέλθουμε από την μέθη της επιτυχίας του Παναγιώτη Κουζή στον προηγούμενο αγώνα του θεσμού στους Αγίους Θεοδώρους, ο πολυπρωταθλητής motocross μας επιφύλασσε τα καλύτερα για το τέλος!

Μετά το πρώτο βάθρο της ομάδας στον αγώνα των Αγίων Θεοδώρων και την ζάλη της επιτυχίας που ακολούθησε, ο πήχης ανέβηκε πιο ψηλά και στόχος έγινε η νίκη, γιατί απλά έτσι το ήθελε ο Παναγιώτης. Στον 5ο και 6ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro στο Λουτράκι, η ομάδα σήκωσε τα μανίκια, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και γίναμε συνοδοιπόροι στον δρόμο που ο ίδιος είχε χαράξει. Και ο δρόμος αυτή την φορά δεν ήταν εύκολος καθώς δοκιμάστηκε η ετοιμότητα της ομάδας μας, με απρόβλεπτες καταστάσεις που μπορούν να συμβούν σε έναν αγώνα enduro, πόσο μάλιστα όταν είναι διήμερος και ο αναβάτης μας διεκδικεί την νίκη. Για ακόμα μια φορά είμαστε χαρούμενοι που σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και καταφέραμε να βοηθήσουμε τον Παναγιώτη να πραγματοποιήσει το όνειρο του, κερδίζοντας τον πρώτο του αγώνα enduro. Μια νίκη που είναι η πρώτη για μοτοσυκλέτα της Sherco στην Ελλάδα και μάλιστα διπλή, ή καλύτερα τετραπλή καθώς ο Π.Κουζής κατάφερε και τις δύο ημέρες να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στις κατηγορίες Ε2 και EnduroGP ενώ τερμάτισε και στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας στην EnduroGP! Φυσικά η χαρά μας, ο θαυμασμός και η ευγνωμοσύνη για αυτό που μας προσέφερε ο Παναγιώτης Κουζής δεν περιγράφεται με λόγια. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς, ότι έφερε αυτές τις επιτυχίες με μια SEF450 Factory, σχεδόν όπως βγαίνει από το γαλλικό εργοστάσιο της εταιρίας, αποδεικνύοντας ότι οι μοτοσυκλέτες μας είναι έτοιμες για νίκες!

Η μια επιτυχία όμως έφερε και μια άλλη με τον Κυριάκο Τζιτζιρή να κατακτά και αυτός το πρώτο του βάθρο στο Πανελλήνιο Κύπελλο Enduro στην κατηγορία C3 τερματίζοντας στην τρίτη θέση με μια SE300 Factory. Ηρωική ήταν προσπάθεια του Γιώργου Πισιμάνη τερματίζοντας με κάταγμα στα δάχτυλα, στην 10η θέση της Γενικής και στην 7η της Ε2 το Σάββατο και στην 18η στην EnduroGP και 10ος στην Ε2 την Κυριακή, παρά την μεγάλη του καταπόνηση. Σε ακόμα έναν αγώνα είχαμε κάτω από τις τέντες μας αθλητές από την Κύπρο, με τον Γιώργο Παουλη και Ιωάννη Χαραλάμπους να εμπιστεύονται τις μοτοσυκλέτες μας για την προσπάθεια τους.

Αφήνοντας την φετινή χρονιά enduro και πριν καταλαγιάσει η αστερόσκονη που μας περιβάλει και προσγειωθούμε από τα ουράνια της επιτυχίας του τελευταίου αγώνα της χρονιάς, δεν θα θέλαμε να ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες, τους φίλους και γνωστούς που σε κάθε εκδήλωση του enduro ήταν στο πλευρό μας. Αποτελούν ένα μεγάλο μέρος αυτή της επιτυχίας γιατί χωρίς αυτούς, δεν θα ήμασταν εκεί.

283 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ΑΜΟΤΟΕ – ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΙΣ 30/4/24

Ανακοινωνεται το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΜΟΤΟΕ όπως αυτό εξελεγει στις 30 Απριλίου 2024 ....