AMA ΜΧ/SX 2023 – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΗONDA HRC

Η πολυαναμενώμενη άφιξη του Jett Lawrence στην μεγάλη κατηγορία θα περιμένει ακόμα μια χρονιά καθώς στην επίσημη ανακοίνωση της ομάδας Honda HRC ο Jett θα αγωνιστεί στα 250 Δύσης. Μετά την αποχώρηση του Ken Roczen από την ομάδα την θέση του πήρε ο Colt Nichols περνώντας για πρώτη φορά στα μεγάλα 450.

Η μεγάλη είδηση της παρουσίασης είναι ότι ο Jett Lawrence δεν θα αγωνιστεί στα 450 αλλά στα 250 Δύσης για το supercross ενώ μπορεί να τον δούμε στο motocross με 450 που βέβαια δεν θα είναι η πρώτη φορά καθώς είχαμε την τύχη να τον απολαύσουμε στο Motocross των Εθνών που οδήγησε την ομάδα της Αυστραλίας στην τρίτη θέση με τις προσωπικές του επιτυχίες. Στην αντίπερα όχθη στα 250 Ανατολής θα παραταχθεί ο αδερφός του Hunter ενώ στην ομάδα έχει προστεθεί και ο νεαρός Chance Hymas που θα αγωνιστεί σε επιλεκτικούς αγώνες στην πρώτη του χρονιά ως επαγγελματίας.

Στην μεγάλη κατηγορία ο Chase Sexton θα είναι η αιχμή του δόρατος για το HRC, διεκδικώντας για ακόμα μια χρονιά τους τίτλους σε Supercross και Motocross. Την πρώτη του χρονιά στα 450 θα πραγματοποιήσει ο Colt Nichols η οποία θα είναι και η πρώτη της καριέρας του με Honda, αντικαταστώντας τον απερχόμενο Roczen.

Ο πρώτος αγώνας της νέας χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιανουαρίου στο Anaheim της California για το AMA Supercross 2023.

1969 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – ΝΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ P.JONASS ΣΤΟ “ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΣΠΗΣ” ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η λάσπη πάντα εξομαλύνει τις διαφορές στο motocross και στον πέμπτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος...