MXGP 2023 – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ BETA MRT RACING

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒETA ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΟΤΟΚΡΟΣ – Η αναμονή τελείωσε, μετά από έναν χειμώνα προετοιμασίας, η #Betamotor είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα συνεργασία με την Ομάδα στην οποία θα ενταχθεί για τις επόμενες σεζόν Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross MXGP 2023.

Η Beta MRT Racing Team θα φέρει τη Beta RX 450 στην πίστα το 2023. Δύο χρόνια από το ντεμπούτο της στο Παγκόσμιο Κύπελλο MXGP, η Betamotor αποφάσισε να ανανεώσει τη δέσμευσή της στο Motocross μαζί με έναν νέο συνεργάτη που έχει μεγάλη ιστορία στην κατηγορία Flat Wheels Queen.
Το Beta MRT Racing Team είναι ένα εξ ολοκλήρου ιταλικό project που γεννήθηκε στο Viterbo, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Κύπελλο Motocross το 2012, συλλέγοντας εξαιρετικά αποτελέσματα αμέσως. Η εμπειρία δεκαετιών στους αγώνες δίπλα σε νέους οδηγούς και ιδρύματα Cross, κάνει την MRT την ιδανική Ομάδα για να συνεχίσει την εμπειρία στο MXGP, όπου ο στόχος θα είναι πάντα να αγγίξει την αδιαμφισβήτητη κυριαρχία των Αυστριακών και Ιαπώνων, περνώντας από την κορυφή. Η πρώτη δεκάδα έχει ήδη επιτευχθεί από το κορυφαίο RX 450 για ντεμπούτο στο Παγκόσμιο.

Ωστόσο, τα νέα για τη σεζόν MX 2023 δεν τελειώνουν εδώ! Δίπλα στον αποδεδειγμένο πλέον Alessandro Lupino, ο οποίος μετά από μια πολύ περίπλοκη σωματικά σεζόν, κατάφερε επιτέλους να επανέλθει σε φόρμα και ηθικό, θα υπάρχει ένας νέος νεαρός οδηγός, ο οποίος θα αγωνιστεί για το MRT Racing Team Beta με το RX 450.

Η γενιά του 1997, με καταγωγή από το Nottinghamshire της Αγγλίας, είναι ο Ben Watson ο νέος οδηγός MX Beta. Θεωρούμενος ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους νέους της Βρετανίας τα τελευταία χρόνια, ο Ben Watson έχασε το Top-Ten στον τελικό του MXGP το 2022 με λίγους πόντους, αλλά έχει δείξει τεράστιες δυνατότητες σε πολλές περιπτώσεις και τώρα είναι έτοιμος να επιδιώξει την απόδοσή του στην κορυφή και αυτό της νέας του μοτοσυκλέτας, με κίνητρο τη νέα υπογραφή σε επίσημη ομάδα. Η καριέρα του Ben ξεκινά στα 10 του, όταν μπαίνει στην κατηγορία 65 European Series, κερδίζοντας τον πρώτο του αγώνα. Από τα τελευταία του χρόνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της MX2, σημείωσε Top Five τόσο το 2018 όσο και το 2020, όπου ο Ben έδειξε την ταχύτητά του με νίκες στο Lommel και στο Pietramurata GP και στη συνέχεια προχώρησε στο MXGP το 2021.

1962 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ME TO ΠΡΩΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “BEHIND THE GATE”

Την προηγούμενη φορά είχαμε δημοσιεύσει το επεισόδιο "0" της φετινής σειράς "Behind the Gate" το...