O KEN BLOCK ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ SNOWMOBILE

O Ken Block, διάσημος επαγγελματίας οδηγός rally, σταρ της διάσημης σειράς videos Gymkhana, καινοτόμος επιχειρηματίας, και η κινητήρια δύναμη της Hoonigan, πέθανε σε ατύχημα με snowmobile.

Ο Block ήταν 55 ετών, και ήταν ένας υπερβατικός αθλητικός αστέρας δράσης που διαγωνίσθηκε σε αγώνες skateboarding, snowboarding και motocross κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Αλλά ο Block ήταν ίσως ακόμη πιο ταλαντούχος ως επιχειρηματίας. Μαζί με τον Damon Way (φίλος του από το κολέγιο), ο Block συνίδρυσε την εταιρεία που θα γινόταν η DC Shoes στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Η μάρκα skate αναπτύχθηκε γρήγορα την επόμενη δεκαετία, μπαίνοντας στο zeitgeist ακριβώς τη στιγμή που η κουλτούρα του skate άρχιζε να παίρνει φωτιά και βοηθώντας τον Block να αποκτήσει μεγαλύτερη φήμη και ευκαιρίες.

Την τελευταία δεκαετία, ο Block είχε μια παρόμοια ιστορία επιτυχίας με την Hoonigan, η οποία συνδύαζε παράτολμα videos, έξυπνο μάρκετινγκ και αγάπη για τους αγώνες. Ο Block αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Lucy, και τα τρία παιδιά τους.

4038 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
JT 520X1RX-RING ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ BIKE ALERT

Χάρις την κορυφαία τεχνολογία και χρησιμοποιώντας μόνο την υψηλότερη ποιότητα ειδικών κραμάτων ατσαλιού, η JT...