TOUQUET ENDUROPALE 2023 – ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ!

Οι διοργανωτές του Enduropale du Touquet 2023, του μεγαλύτερου και διασημότερου αγώνα άμμου στην Ευρώπη, παρουσίασαν χθες την 47η διοργάνωση της εκδήλωσής τους.

Μεταξύ μιας σειράς εξελίξεων που στοχεύουν στη διαιώνιση της οργάνωσης λαμβάνοντας υπόψη τους περιβαλλοντικούς περιορισμούς και μια νέα θέση των paddocks που θα είναι κοντά στην τοπική αγορά, αποτελούν την μεγάλη αλλαγή αυτής της έκδοσης του 2023. Επίσης, αναμφίβολα η εξίσου μεγάλη αλλαγή είναι της εμβληματικής εκδήλωσης του Σαββατοκύριακου είναι ο κύριος αγώνας των μοτοσυκλετών το Σάββατο, και όχι την Κυριακή όπως έχουμε συνηθίσει.

Είναι λοιπόν το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 14:15 που οι μοτοσυκλέτες θα ξεκινήσουν στην παραλία του Le Touquet για έναν τρίωρο αγώνα.

Τα Espoirs θα οδηγήσουν το πρωί του Σαββάτου ενώ την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα είναι αφιερωμένη σε Juniors και Quads. Την Παρασκευή, όπως είναι πλέον η παράδοση, είναι οι Vintage μηχανές που θα ανοίξουν το πρόγραμμα του τριημέρου.

Θυμηθείτε ότι το Enduropale du Touquet θα είναι ο τελικός του γαλλικού πρωταθλήματος Les Sables 3As Racing αλλά και ο εναρκτήριος γύρος του πρώτου Παγκόσμιου Κυπέλλου Αγώνων Άμμου της FIM.

472 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ENDUROGP 2024 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Αγώνας καρμπόν της προηγούμενης εβδομάδας ξεκίνησε νωρίς το πρωί κάτω από τον πορτογαλικό ήλιο για...