ENDUROGP 2023 – ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ A.VERONA

Ο Andrea Verona της GASGAS Factory Racing δεν επαναπαύεται ποτέ στις δάφνες του, αποφάσισε να αλλάξει τα πράγματα το 2023 και να διεκδικήσει την έντονα ανταγωνιστική κατηγορία Enduro2 καθώς σκοπεύει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EnduroGP. Ο νεαρός Ιταλός θα οδηγήσει το φοβερό GASGAS EC 350F καθώς αναλαμβάνει μια νέα πρόκληση για τη νέα σεζόν.

Andrea Verona: «Ανυπομονώ πραγματικά να ξεκινήσω με τη σεζόν του 2023. Ήθελα να δοκιμάσω μια νέα πρόκληση και να μετακομίσω στην κατηγορία Enduro2 εδώ και λίγο καιρό και αφού κέρδισα τις κατηγορίες E1 και EnduroGP πέρυσι, μου δίνει την τέλεια ευκαιρία. Το συναίσθημά μου στην ομάδα του GASGAS Factory Racing είναι υπέροχο – και οι δύο κάνουμε το 100% σε κάθε αγώνα για να είμαστε οι καλύτεροι και αυτός είναι μόνο ένας από τους λόγους για τους οποίους αποφάσισα να μείνω στην ομάδα για άλλα δύο χρόνια. Οι μοτοσυκλέτες είναι υπέροχες, η EC 250F προφανώς με οδήγησε σε δύο πρωταθλήματα E1 και στον παγκόσμιο τίτλο EnduroGP, και νομίζω ότι η EC 350F θα μου ταιριάζει τέλεια επίσης. Οι στόχοι μου τώρα για τη σεζόν του 2023 είναι να βελτιώσω την ταχύτητά μου σε όλες τις συνθήκες και να προσπαθήσω να κερδίσω ακόμα περισσότερες αγωνιστικές ημέρες από πέρυσι. Προφανώς, ο κύριος στόχος είναι να πάρουμε ξανά τη νίκη στο EnduroGP.”

Από τότε που μπήκε στην GASGAS Factory Racing στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου 2021, ο Andrea κυριαρχεί στην κατηγορία Enduro1 του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM EnduroGP. Ο πάντα χαμογελαστός 23χρονος τερμάτισε στο βάθρο σε κάθε γύρο το 2021 και συνέχισε να καταρρίπτει αυτό το ρεκόρ το 2022, όπου κέρδισε όλους εκτός από μία ημέρα αγώνων στην κατηγορία Ε1. Ανεβαίνοντας στην κατηγορία Enduro2, ο AV99 θα είναι γεμάτος βενζίνη καθώς παλεύει για να υπερασπιστεί το στέμμα στην EnduroGP και να διεκδικήσει τον πρώτο του παγκόσμιο τίτλο E2 στην καριέρα του.

472 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ENDUROGP 2024 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Αγώνας καρμπόν της προηγούμενης εβδομάδας ξεκίνησε νωρίς το πρωί κάτω από τον πορτογαλικό ήλιο για...