SMX 2023 – ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ…ΕΦΙΚΤΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΕΘΝΩΝ

Οι διοργανωτές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SuperMotocross 2023 αποφάσισαν να αλλάξουν τις ημερομηνίες των τριών Τελικών του πρωταθλήματος για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του Αμερικανικού ποδοσφαίρου αλλά και την υπεράσπιση του τίτλου της Αμερικανικής ομάδας στο Motocross των Εθνών στο Ernee.

O πρώτος αγώνας των playoff’s, όπως τα αποκαλούν οι Αμερικάνοι, θα πραγματοποιηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου στο Concord της North Carolina όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί όμως ο δεύτερος θα γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου αντί για 23 στο Joliet του Illinois που είχε ανακοινωθεί, ενώ και ο τελικός μεταφέρθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου από 14 Οκτωβρίου. Οι αλλαγές, προέκυψαν λόγω της πιθανής ανάγκης του ιστορικού σταδίου Los Angeles Coliseum(όπου πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας supercross στην ιστορία και θα πραγματοποιηθεί ο φετινός Τελικός), από την ομάδα USC Trojans.

Αυτή η αλλαγή άνοιξε τον δρόμο στην Αμερικανική ομάδα Motocross των Εθνών να υπερασπιστεί τον περσινό της τίτλο, μια και ο φετινός αγώνας MXoN είχε προγραμματιστεί μια εβδομάδα μετά τον μεγάλο Τελικό του SMX. Με την νέα ημερομηνία, το προγραμματισμένο MXoN 2023 στις 22 Οκτωβρίου στο Ernee, θα ευτυχήσει να έχει τους κατόχους του τροπαίου στα paddocks του.

1966 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί τα στιγμιότυπα των προκριματικών του πέμπτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος...