MXGP 2023 – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ NESTAAN HUSQVARNA FACTORY RACING ΜΧ2

Η ΝESTAAN HUSQVARNA FACTORY RACING ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ MX2 ΜΕ ΤΡΙΑΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑ. Η ομάδα Nestaan Husqvarna Factory Racing είναι γεμάτη ενθουσιασμό, επειδή το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross FIM 2023 απέχει λίγο περισσότερο από έναν μήνα και έτσι σας περιμένει άλλη μια ευκαιρία για να κυνηγήσει το χρυσό. Η ομάδα των τριών αναβατών θα αποτελείται από τους Kay de Wolf, Roan van de Moosdijk και Lucas Coenen όταν ξεκινήσει η νέα σεζόν.

Ο Kay de Wolf πρόκειται να ξεκινήσει την τρίτη του σεζόν ως αναβάτης MX2 και έχει βάλει στόχο να κάνει ένα βήμα μπροστά με το FC 250 του. Ο De Wolf έχει τερματίσει ήδη στο βάθρο του Grand Prix οκτώ φορές στη νεαρή του καριέρα και επιπλέον, έχει κερδίσει δύο motos στην MX2. Υπήρξαν πολλά highlights από τότε που εντάχθηκε για πρώτη φορά στην ομάδα Nestaan Husqvarna Factory Racing και ο ’74’ θέλει να προσθέσει περισσότερα σε αυτή τη λίστα, όχι και τόσο μακρινό μέλλον.

Κίνητρο για να πετύχει παρόμοια επιτυχία είναι ο Roan van de Moosdijk. Ο Moosdijk, ο οποίος είναι από την Ολλανδία, έχει περάσει ένα χρόνο στο FC 250 τώρα. Αν και έχασε πολύ την προηγούμενη σεζόν λόγω τραυματισμού, ανέβηκε στο κουτί στο φινάλε της σεζόν και δημιούργησε μια δυναμική που πρόκειται να τον εξυπηρετήσει καλά όταν ξεκινήσει η νέα σεζόν με το Grand Prix της Παταγονίας στην Αργεντινή στις 12 Μαρτίου.

Νέος στην ομάδα και στην κατηγορία MX2 είναι ο Lucas Coenen, ένα ταλέντο γενιάς από το Βέλγιο. Ο Coenen τράβηξε την προσοχή των οπαδών του motocross σε όλο τον κόσμο, ενώ αγωνιζόταν στην κατηγορία EMX250 την περασμένη περίοδο – κέρδισε επτά από τα οκτώ τελευταία motos και επιβεβαίωσε ότι θα είναι άμεση δύναμη με την υποστήριξη της επίλεκτης ομάδας Nestaan Husqvarna Factory Racing. Υπάρχει μια πλούσια εμπειρία κάτω από τη σκηνή της ομάδας και ο Coenen θα μπορεί να βασιστεί σε αυτό για να προχωρήσει στην πρόοδό του.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross FIM 2023 θα ξεκινήσει στην Παταγονία-Αργεντινή στις 12 Μαρτίου. Πριν από αυτό, η ομάδα θα αγωνιστεί σε διάφορους αγώνες προετοιμασίας πριν από τη σεζόν που έχουν επιλεγεί για να προσφέρουν στους αναβάτες τη βέλτιστη προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Kay de Wolf: “Είμαι πολύ χαρούμενος αυτή τη στιγμή. Η εκτός σεζόν ήταν υπέροχη – είχα πολύ χρόνο στο FC 250 μου και αισθάνομαι υπέροχα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τους αγώνες και να έχω άλλη μια σταθερή σεζόν με την ομάδα Nestaan Husqvarna Factory Racing. Θα είναι καλό να εφαρμόσω όλα όσα έμαθα μέσα στον χειμώνα.”

Roan van de Moosdijk: “Είναι υπέροχο να δουλεύω με το πλήρωμα της Nestaan Husqvarna Factory Racing για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν! Είμαι πολύ χαρούμενος με τις βελτιώσεις που έχουμε κάνει κατά τη διάρκεια της εκτός σεζόν και ανυπομονώ να πέσει η μπάρα. Βλέποντας ότι αυτή είναι η τελευταία μου χρονιά στην MX2, η ομάδα και εγώ θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το μέγιστο από αυτό.”

Lucas Coenen: “Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν. Ήμουν στην EMX250 την περασμένη σεζόν, οπότε αυτή είναι μια τεράστια αλλαγή και είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Θα κάνω πολλούς περισσότερους αγώνες και θα μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα. Το FC250 είναι πραγματικά πολύ καλό. Μετράω αντίστροφα για τον πρώτο αγώνα στην Παταγονία-Αργεντινή και ανυπομονώ να ξεκινήσω την καριέρα μου στην MX2 με τη Nestaan Husqvarna Factory Racing.”

1972 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ 6ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί τα στιγμιότυπα του έκτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP 2024...