SCRAMBLEGR 2023 – ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ

Ο 2ος αγώνας του Παγκρητίου Κυπέλλου scramble έγινε από τον ΑΣΗ με την πολύτιμη βοήθεια του δήμου Φαιστού την Κυριακή 29 Ιανουαρίου και σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι ήταν ένας από τους καλύτερους αγώνες scramble που έχουν γίνει στο νησί μας !!

Παρα την πρωινή βροχή πάρα πολυς κόσμος βρέθηκε στην Φανερωμένη για να παρακολουθήσει 40 οδηγούς σε μια τρομερή διαδρομή με ένα τερέν λίγο γλιστερό στην αρχή αλλα μετα τσίχλα με αποτέλεσμα οδηγοί και θεατές να απολαύσουν οδήγηση και θέαμα αντίστοιχα.

Στην S1 o ευρωπαίος πλέον Βουνακης πήρε την δεύτερη συνεχομένη νίκη του με άνεση ψάχνοντας για αντίπαλο , με τους πολύ καλούς Κουτσακη και Κλαπακη να συμπληρώνουν το Χανιώτικο βάθρο !!

Στην S2 o Λιονης από Ρέθυμνο πήρε άλλη μια πολύ δυνατή νίκη με δεύτερο τον εκπληκτικό και πολύ ανεβασμένο Γεωργιάδη ο οποίος οδήγησε και στην πρώτη θέση για αρκετή ώρα , και τέλος το βάθρο συμπλήρωσε ο πολύ σταθερός και αποτελεσματικός Ακριβας.

Στην S3 είχαμε μάχη κορυφής , ο Ντεντακης οδήγησε γρήγορα χωρίς λάθη και άντεξε την ασφυκτική πίεση του επίσης πολύ καλού Καρυωτακη ο οποίος ειδικά στο τέλος πίεσε δυνατά ενώ το βάθρο συμπλήρωσε για δεύτερη φορά ο πολύ σταθερός και συνεχώς γρηγορότερος Δομαζακης από το Ρέθυμνο.

Στην S4 o Mιτυλινεος Γ πήρε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του οδηγώντας δυνατά καθ όλη την διάρκεια του αγώνα με δεύτερο τον πάρα πολύ καλό τοπικό οδηγό Φιτσοδασκαλακη ο οποίος οδήγησε πάρα πολύ σωστά και αποτελεσματικά με τον συνεχώς βελτιωμένο πιτσιρικά Τσανταρολακη από Χανιά να συμπληρώνει το βάθρο.

Στην S5 ο Μπετινης μετα την όχι και τόσο καλή πρώτη του εμφάνιση στα Χανιά αποφάσισε να κάνει προπόνηση και αυτό φάνηκε , κέρδισε εύκολα την κατηγορία αφήνοντας τον Μιτυλινεο Κ στην δεύτερη θέση μετα απο πτώση αλλά και ωραία οδήγηση ο οποίος με την σειρά του άφησε στην τρίτη θέση τον απροπόνητο Πασπατη ο οποίος οδήγησε καλά αλλά σίγουρα όχι τόσο καλά οσο θα μπορούσε.

Τέλος να αναφέρουμε ότι το πιο σημαντικό και ευχάριστο γεγονός του αγώνα ήταν οι συμμέτοχή 10 νέων τοπικών οδηγών οι οποίοι εκτός το ότι οδήγησαν πολύ ωραία, τερμάτισαν και όλοι !!

Μετα το τελείωμα των αγώνων έγιναν και οι απονομές με πολύ κόσμο να χειροκροτεί τους νικητές σε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και το ραντεβού ανανεώθηκε για τον τελευταίο αγώνα του κυπέλου που θα ανακοινωθεί σύντομα τοποθεσία και ημερομηνία.

Photos Mike ο Μέγας !!

282 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΡΙΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΑΙ 2ΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ENDURO 2024 ΣΠΑΡΤΗ

Ο πρώτος διήμερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro 2024 ολοκληρώθηκε στην Σπάρτη με τον Παναγιώτη...