MXGP 2023 – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ RED BULL GASGAS MXGP/MX2

Ο JORGE PRADO, O MATTIA GUADAGNINI ΚΑΙ Ο SIMON LÄNGENFELDER ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ.

Το τρίο Red Bull GASGAS Factory Racing θα εισέλθει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross FIM 2023 με υψηλές προσδοκίες, μετά από μια αρκετά παραγωγική σεζόν προετοιμασίας. Ο Jorge Prado, ο Mattia Guadagnini και ο Simon Längenfelder έχουν βασιστεί στα θετικά αποτελέσματα που αποκτήθηκαν πέρυσι και σκοπεύουν να επιτύχουν πολλά περισσότερα όταν η νέα σεζόν ξεκινήσει.

  • Ο Jorge Prado ενθουσιασμένος για την πρόοδο που σημειώθηκε στην προετοιμασία.
  • Ο Mattia Guadagnini θέλει να δείξει δυνατότητες με το MC 450F
  • Ο Simon Längenfelder έχει επικεντρωθεί στον αγώνα για τον τίτλο της MX2 του 2023.

Ο Jorge Prado είχε ένα θετικό ξεκίνημα στην καριέρα του ως αθλητής GASGAS, καθώς πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross FIM 2022 και κέρδισε ένα Grand Prix με το MC 450F. Το #61 θέλει πολλά περισσότερα από αυτό όμως και έχει κάνει πολλά βήματα προς τα εμπρός το χειμώνα για να εξασφαλίσει ότι είναι έτοιμος να διεκδικήσει τον τίτλο της κορυφαίας κατηγορίας. Ο Jorge Prado είναι αναζωογονημένος και πρόθυμος να ξεκινήσει την προσπάθειά του για το στέμμα όταν η εκστρατεία των δεκαεννέα αγώνων πάρει σάρκα και οστά στην Παταγονία-Αργεντινή στις 12 Μαρτίου.

Μαζί με το Prado στην κορυφαία κατηγορία είναι ο Mattia Guadagnini, ο οποίος θα έχει στόχο να κάνει θραύση στην πρώτη του πλήρη σεζόν με ένα MC 450F. Ο Guadagnini απέκτησε πολύτιμες γνώσεις στους δέκα γύρους αγώνων πάνω στο πιο ισχυρό μηχάνημα και θα τις εφαρμόσει όταν ξεκινήσει η νέα σεζόν. Να θυμίσουμε ότι ολοκλήρωσε την προηγούμενη σεζόν με 4-5 σκορ στο φινάλε της σεζόν και έδειξε ότι είναι υπολογίσιμη δύναμη!

Ο Simon Längenfelder ήταν μια αποκάλυψη στην πρώτη του θητεία με την ομάδα Red Bull GASGAS Factory Racing. Το #516 συγκλόνισε τον κόσμο στον πρώτο γύρο, καθώς πήρε μια κυρίαρχη νίκη αφού κέρδισε τις προκριματικές σειρές και τους δύο αγώνες, και στη συνέχεια διατήρησε αυτή την καλή φόρμα στα γεγονότα που ακολούθησαν και κατέκτησε την τρίτη θέση στους βαθμούς αρκετά άνετα. Τώρα, οπλισμένος με αυτοπεποίθηση και ορμή, έχει κίνητρο να ανοίξει το γκάζι και να κάνει μια προσπάθεια για τον παγκόσμιο τίτλο.

Η ομάδα Red Bull GASGAS Factory Racing θα προετοιμαστεί για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross FIM 2023, συμμετέχοντας σε επιλεγμένα αγωνίσματα πριν από τη σεζόν, όπως ο πρώτος γύρος της σειράς Internazionali d’Italia αυτό το Σαββατοκύριακο. Η σεζόν Grand Prix ξεκινά στην Παταγονία-Αργεντινή στις 12 Μαρτίου.

Jorge Prado: “Έχουμε κάνει μια καλή προετοιμασία μέχρι στιγμής. Κάναμε κάποιες αλλαγές και νιώθω καλύτερα προετοιμασμένος. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω σε αγώνες σε ένα μήνα! Ελπίζω ότι μπορώ να είμαι στο βάθρο σε κάθε γύρο φέτος και να κερδίσω όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Σίγουρα, ο κύριος στόχος είναι να κατακτήσω τον τίτλο. Νομίζω ότι είμαι ικανός να το κάνω. Είναι ήδη η τέταρτη χρονιά που παλεύω γι ‘αυτό, οπότε ελπίζω να μπορώ να κάνω το ίδιο φέτος .”

Mattia Guadagnini: “Έκανα μια αλλαγή τάξης στη μέση της σεζόν πέρυσι, έκανα μερικά GP στην premier class και απέκτησα καλή εμπειρία. Τώρα με περισσότερες ώρες στο MC 450F και καλύτερη προετοιμασία, νιώθω έτοιμος για την πρώτη μου πλήρη σεζόν MXGP Το 2023 πρόκειται να ξεκινήσει και δεν μπορώ να περιμένω!».

Simon Längenfelder: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινώ τη δεύτερη χρονιά μου μαζί με την ομάδα Red Bull GASGAS Factory Racing, που τροφοδοτείται από τον De Carli. Δείξαμε μερικές καλές βελτιώσεις πέρυσι. Υπήρξαν κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά τερματίσαμε τρίτοι στο MX2 βαθμολογίες πρωταθλήματος. Τώρα ανυπομονώ να δω τι θα φέρει το 2023».

Davide De Carli (Red Bull GASGAS Factory Racing Team Manager): “Είχαμε εξαιρετική χειμερινή προετοιμασία και με τους τρεις αναβάτες μας, οι οποίοι έχουν κάνει δουλειά σε κάθε τύπο εδάφους που πρόκειται να συναντήσουμε αυτή τη σεζόν. Εξελίξαμε επίσης την μοτοσυκλέτα και ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν! Η ομάδα είναι ακριβώς η ίδια με πέρυσι – οι αναβάτες είναι ταλαντούχοι τύποι και είμαι πραγματικά αισιόδοξος. Ο στόχος για αυτή τη σεζόν είναι το βάθρο σε κάθε Grand Prix και να φτάσουμε στον βασικό στόχο, τον παγκόσμιο τίτλο!».

Robert Jonas (Head of Motorsports, Off-Road): “Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που βλέπω τι μπορεί να κάνει το τρίο μας GASGAS όταν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross FIM 2023 ξεκινήσει σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα. Ο Davide De Carli έχει κάνει τόσο καλή δουλειά από τότε ανέλαβε τον ρόλο του μάνατζερ της ομάδας και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει τους αναβάτες του να πετύχουν τους αντίστοιχους στόχους τους τους επόμενους μήνες».

1964 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ “BEHIND THE GATE”…ROCK ‘N’ RIOLA!

Το επεισόδιο No3 της σειράς "Behind the Gate" σας μεταφέρει βαθύτερα στη δράση από την...