MX INTER D’ITALIA 2023 – ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο J.SEEWER

Με δραματικό τρόπο ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα προετοιμασίας Motocross Internazionali D’Italia 2023 στο Arco di Trendo της Ιταλίας, όπου νικητής στα δύο σκέλη της μεγάλης κατηγορίας ήταν ο Jeremy Seewer σε έναν αγώνα που επισκιάστηκε με την διακοπή του στο δεύτερο σκέλος από τον τραυματισμό του περσινού παγκόσμιου πρωταθλητή Tim Gajser.

ΜΧ1
Και στα δύο σκέλη την εκκίνηση και πρωτοπορία πήρε ο Jeremy Seewer, καταφέρνοντας να κερδίσει την μάχη του πρώτου σκέλους από τον Gajser, ενώ στο δεύτερο ήταν άνετα μπροστά, μέχρι που διεκόπη ο αγώνας. Με τερματισμούς 1-1 στον δεύτερο και τελευταίο αγώνα του mini διεθνούς πρωταθλήματος ο Seewer κατάφερε να πάρει τον τίτλο. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στο Trentino ο Ruben Fernandez καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στον αγώνα και την τρίτη στην βαθμολογία ενώ ο Maxime Renaux ταλαιπωρήθηκε από κακές εκκινήσεις αλλά κατάφερε στο τέλος να διατηρήσει την δεύτερη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος.

ΜΧ2
Με τερματισμούς 2-1 ο πρωτοεμφανιζόμενος στην ΜΧ2 του παγκοσμίου Luca Coenen, κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα από τον Thibault Benistant(1-4) που όμως με αυτή την δεύτερη θέση εξασφάλισε τον τίτλο στην κατηγορία. Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας τερμάτισε ο L.Coenen με τρίτο τον Andrea Adamo.

Τελικές Βαθμολογίες

1969 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – ΝΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ P.JONASS ΣΤΟ “ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΣΠΗΣ” ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η λάσπη πάντα εξομαλύνει τις διαφορές στο motocross και στον πέμπτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος...