MXGR 2023 – TO MOTOPARTS GLYKOGIANNIS ΜΕ Ν.ΛΥΡΙΟΥ ΚΑΙ Α.ΡΑΔΟ ΣΤΗΝ ΜΧ1

Το motoparts-glykogiannis.gr  συνεχίζει και το 2023 να υποστηρίζει αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross θέτοντας και την νέα χρονιά υψηλούς στόχους. Μετά τις επιτυχίες τους την περσινή σεζόν, οι αναβάτες μας Νίκος Λυρίου και Ανέστης Ράδος θα διεκδικήσουν τον τίτλο της κορυφαίας κατηγορίας της ΜΧ1.

Είμαστε χαρούμενοι που για ακόμα μια χρονιά θα έχουμε ευκαιρία να συνεργαστούμε με τον Νίκο Λυρίου και τον Ανέστη Ράδο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross. Ο Νίκος είχε μια σταθερή χρονιά πέρσι στην ΜΧ1 και κατάφερε να πάρει την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος στην υψηλού ανταγωνισμού κατηγορία της ΜΧ1. Για την νέα χρονιά, βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας και παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε αργά αντιμετωπίζοντας κάποιες αναγκαστικές αλλαγές, ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος.

Ο περσινός πρωταθλητής μας Ανέστης, είχε μια άνετη χρονιά πέρσι κατακτώντας τον τίτλο στην ΜΧ2 και για το 2023, είναι έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση συμμετέχοντας στην κορυφαία κατηγορία την ΜΧ1. Η προετοιμασία του είναι σε καλό δρόμο και προσαρμόζεται σταδιακά στην μεγάλη μοτοσυκλέτα, ώστε να είναι έτοιμος, για αυτήν την νέα φετινή εμπειρία.

Στο πλευρό των αθλητών μας, από την προετοιμασία μέχρι και τον τελευταίο αγώνα το motoparts-glykogiannis.gr θα υποστηρίζει τις προσπάθειες τους. Ελπίζουμε ότι και φέτος θα έχουμε την χαρά να είμαστε ένα σημαντικό κομμάτι των επιτυχιών τους.

1142 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΦΩΤΟΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ι

Ο ιστορικός αγώνας των +190 συμμετοχών για τον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2024...