GO FAST, TURN LEFT…ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Η πρώτη flat track συνάντηση της Zulap για τη νέα χρονιά διοργανώθηκε το διήμερο 18-19 Φλεβάρη στο  παλιό γήπεδο ποδοσφαίρου στις Λεκάνες των Θρακομακεδόνων.

Το Σάββατο διεξήχθη σχολείο flat track ενώ η Κυριακή ήταν ημέρα προπόνησης και επίδειξης με 18 αναβάτες χωρισμένους σε αντίστοιχες κατηγορίες να γλιστράνε στην οβάλ διαδρομή χωρίς μπροστινό φρένο, οι περισσότεροι με μοτοσυκλέτες supermoto και βρόχινα ή χαραγμένα ελαστικά. Δεν έλειπαν όμως και τα δικύλινδρα ενώ η κατηγορία DTX (με τροχούς 19’) ανεβαίνει σταθερά σε συμμετοχές. Ευχάριστη έκπληξη, η συμμετοχή δύο ταλαντούχων νέων αναβατών που εκπροσωπούν τη χώρα σε διοργανώσεις του εξωτερικού, του Βασίλη Παντελεάκη και του Σπύρου Φουρθιώτη.

H εκδήλωσηδιοργανώθηκε στα πλαίσια ανάδειξης του αθλήματος του flat track στο ευρύ κοινό και δε θα ήταν εφικτή αν οι Εθελοντές Αχαρνών Θρακομακεδόνων  και ο Δήμος Αχαρνών δεν αγκάλιαζαν την προσπάθεια αυτή.

Μαζί τους, τοπικές επιχειρήσεις αλλά και εταιρίες του χώρου της μοτοσυκλέτας υποστηρίζουν και συμμετέχουν ενεργά σε αυτή την προσπάθεια ενώ ακούγονται και κάποιες πρώτες κουβέντες για την διεξαγωγή ενός πιλοτικού αγωνιστικού θεσμού στο προσεχές μέλλον.

Το ραντεβού ανανεώνεται για τις 18 & 19 Μαρτίου στον ίδιο χώρο. Μείνετε συντονισμένοι!

Για πληροφορίες σχετικά με ημερίδες flat track μπορείτε να επικοινωνείτε με τη ομάδα της Zulap στο info@zulapmotorcycles.com.

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...