ΜΕ ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ LEATT!

Στην Γαλλία ο Todd Kellett έκανε μια κυρίαρχη εμφάνιση για να κερδίσει την παρθενική του νίκη στο φετινό Enduropale du Touquet 2023. Ο 25χρονος αθλητής της Leatt, από ένα μικρό γραφικό χωριό στη νοτιοδυτική Αγγλία άφησε το αποτύπωμα του στην ιστορία, μπροστά σε ένα πλήθος 400.000 ατόμων και 700.000 τηλεθεατές.

Enduropale du Touquet
Η νίκη του Todd ήταν μια πραγματική οικογενειακή υπόθεση, καθώς η μητέρα, ο πατέρας και ο αδερφός του έχουν τερματίσει στο Le Touquet! O βραχύσωμος Todd, έσπασε το στερεότυπο του να χρειάζεσαι ύψος στο πλευρό σου για να είσαι κορυφαίος αναβάτης στην άμμο και έβαλε τον εαυτό του και την οικογένειά του στα βιβλία της ιστορίας ως νικητής του πρώτου αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Άμμου της FIM 2023.

Enduro Del Verano
Το Enduro del Verano στην Αργεντινή ήταν ο 2ος γύρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου Αγώνων Άμμου της FIM και ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους αγώνες για την οικογένεια Leatt στην ιστορία μας. Με και τις τρεις θέσεις στο βάθρο να καταλαμβάνονται από αθλητές της Leatt, ο Todd Kellett (Ηνωμένο Βασίλειο) να παίρνει τη νίκη, ο Camille Chapeliere (Γαλλία) στη δεύτερη και το βάθρο να ολοκληρώνεται από τον Augustin Poli (Αργεντινή) στην τρίτη.

Περισσότερα για την Leatt

Ι. ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Ε.Π.Ε.
Καλλιρρόης 71 & Φραντζή,
117 43 Νέος Κόσμος
τηλ.: 210 9241108
fax: 210 9241971
website: www.tzortzopoulos.gr
email: info@tzortzopoulos.gr

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...