Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ IGOL

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 74 χρόνια πριν, 14 εταιρίες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ιδρύσουν αυτό που θα γινόταν η κορυφαία ανεξάρτητη φίρμα λιπαντικών της Γαλλίας. η IGOL. H IGOL είναι κάτι παραπάνω από μια επωνυμία. Υιοθετώντας συντονισμένες πολιτικές, μοιράζοντας τα αποτελέσματα της έρευνας και της ανάπτυξης των προϊόντων, ο όμιλος είναι σε θέση να καλύψει όλες τις ανάγκες της αγοράς, όσο εμπορικά όσο και τεχνικά.

Οι μονάδες παραγωγής παραμένουν διασκορπισμένες για λόγους ευελιξίας. Ο όμιλος πάντα δουλεύει για την απόλυτη ικανοποίηση του κάθε πελάτη. Η τέλεια συνεργασία του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης με τους μηχανικούς επιτρέπει στην IGOL να δοκιμάζει και να προσφέρει μια ευρεία γκάμα νέων προϊόντων συνδυάζοντας τεχνογνωσία και έρευνα. Η συμμετοχή σε κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις όπως το ΠΑΡΙΣΙ-ΝΤΑΚΑΡ, FORMULA1, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ENDURO, ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ RALLY κ.α. επιτρέπουν στην IGOL να αποδείξει την αξιοπιστία και την ποιότητα των προϊόντων της.

Επιπλέον αυτή η ενεργή συμμετοχή έχει δώσει μια πολύ σπορ και έγκυρη εικόνα στην IGOL. Εκτός από κορυφαία ανεξάρτητη εταιρία λιπαντικών στη Γαλλία, η IGOL είναι μια αξιόπιστη εταιρία που διαρκώς προσπαθεί να δημιουργεί μακροπρόθεσμες σχέσεις με τους συνεργάτες της. Τα κέρδη είναι οι συστάσεις και οι εγκρίσεις από πολλούς γνωστούς κατασκευαστές της βιομηχανίας αυτοκινήτων, φορτηγών και μοτοσικλέτας όπως: KAWASAKI Γαλλίας, HYUNDAI, SUBARU Γαλλίας, KORAUTO, LADA POCH, PERLINI, V2000 LOTUS, FERRARI Club Italia, LARROUSSE F1.

Αντιπρόσωπος: NAF HELLAS
Πελασγών 10, Άνω Πετράλωνα
Tηλ: 210 93 74 356, 210 93 74 303
email: info@nafhellas.gr

Ακολουθεί ο κατάλογος των λιπαντικών Igol Moto.

4037 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
SBS ΣΙΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ SCOOTER

Η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στα συστήματα φρένων μοτοσυκλέτας SBS, κατασκευάζει τακάκια και σιαγώνες αποκλειστικά στη...