ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2023 – ΤΟ ΜΧ-BALAGIAN ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΧ!

Μια ομάδα με υψηλά στάνταρντ επιστρέφει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross το 2023 με ενιαίες μοτοσυκλέτες της Honda και με δύο αναβάτες στις δύο κύριες κατηγορίες του πρωταθλήματος MX1 και ΜΧ2. Το MX-Balagian την νέα σεζόν που ξεκινάει αυτό το σαββατοκύριακο στην Κέρκυρα θα παραταχθεί με τους Παναγιώτη Παπίλα στην ΜΧ1 και Ανδρέα Καρασάββα στην ΜΧ2.

Παναγιώτης Παπίλας
Καταγωγή η Χαλκίδα, είμαι 29 χρονών και ασχολούμαι με το Motocross και τους αγώνες από το 2004 σε ηλικία 11 χρονών. Το 2023 θα ακολουθήσω το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και στοχος μου είναι να το διασκεδάσω και να φέρω το καλύτερο δυνατόν αποτελεσμα στην κατηγορία ΜΧ1. Χαίρομαι πολύ που ειμαι μέλος της ομάδας MX BALAGIAN HONDA καθώς με τον Στέλιο γνωριζόμαστε από τους αγώνες και φέτος θα συνεργαστούμε για μια καλύτερη απόδοση. Το νέο Honda CRF 450R 2023 είναι πανομοιότυπο με το μοντέλο 2022 που οδηγούσα πέρυσι (το οποίο έχω λατρέψει) με βελτιώσεις στην δύναμη στις χαμηλές στροφές κυρίως. Επίσης ,θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς που είναι δίπλα μου φέτος όπως και τα προηγούμενα χρόνια που είναι το KRD.GR για τον εξοπλισμό της FOX και SPY, την εταιρεία bele.gr για τα λιπαντικά IP, τις δισκοπλακες BRAKING, τα γρανάζια SUNSTAR και τις αλυσίδες TSUBAKI και τέλος την εταιρεία Intramoto για τα ελαστικά PIRELLI

Ανδρέας Καρασάββας
Είμαι από την Δραμα. Είμαι 29 χρόνων και στον χώρο είμαι γύρω στα 7 χρόνια.Ο στόχος μου για το φετινό πρωτάθλημα είναι να πρωταγωνιστήσω στην πρώτη τριάδα. Τον Στέλιο τον γνωρίζω οκτώ χρόνια,είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ένας καταξιωμένος επαγγελματίας. Όλα αυτά τα χρόνια το Mx Balagian team βοηθάει ανερχόμενους οδηγούς. Το νέο Honda είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό μηχανάκι και δεν με δυσκόλεψε να το συνηθίσω .Είναι πολύ δυνατό ,έχει καλές αναρτήσεις και ένα πολύ καλό πλαίσιο.Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου : τη Honda Mx Balagian , τη Honda ΑΦΟΙ Σαρακακη ,την KRD για την ένδυση , το DXL graphics για τα αυτοκόλλητα , το Mx Ηouse για τις αναρτήσεις , τη GoPro Δράμας , την Makarios travel , το Λαστιχαδικο Σαββίδης και το club MONARCA.

1141 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOTOCROSS Η FANTIC ΜΕ ΚΟΥΖΗ, ΒΑΓΓΕΛΑΚΟ ΚΑΙ ΛΥΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στα Τρίκαλα...