Α.Λ.Μ.ΚΕ. – ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜOTOCROSS ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Η Αθλητική Λέσχη Μοτοσυκλέτας Κέρκυρας το Σαββατοκύριακο 18-19/3/2023 βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να πραγματοποιήσει με επιτυχία τον υψηλό της στόχο, την διοργάνωση του πρώτου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2023, ενός θεσμού που επισκέφτηκε πρώτη φορά το νησί της Κέρκυρας.

Οι απαιτήσεις μιας διοργάνωσης αυτού του μεγέθους, έκανε την Α.Λ.Μ.ΚΕ. να ξεπεράσει τον εαυτό της για να μπορέσει να ανταποκριθεί σε έναν αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Ο αγώνας συγκέντρωσε, τον μεγάλο αριθμό των 120 συμμετοχών που κατέκλυσαν την πίστα των Καλούργενων στον Άγιο Ματθαίο και έδωσαν την ευκαιρία σε πάνω από 5.000 θεατές να απολαύσουν τις όμορφες μάχες τους και να γνωρίσουν το άθλημα του motocross. Η προσέλευση συμμετοχών και θεατών ξεπέρασε κάθε προσδοκία και παρά τα μικρά προβλήματα που δημιουργήθηκαν, λύθηκαν άμεσα και όλοι μπόρεσαν να απολαύσουν τον αγώνα.

Για να ολοκληρωθεί αυτός ο αγώνας και να στεφτεί με επιτυχία, θα πρέπει πρώτα να ευχαριστήσουμε τα μέλη και τους αθλητές της Α.Λ.Μ.ΚΕ. τους φίλους, τους εθελοντές, τους κριτές και τα στελέχη του αγώνα που κατά την διάρκεια αλλά και μέρες πριν τον αγώνα έδωσαν την δική τους μάχη για να λειτουργήσουν όλα όπως πρέπει.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που μπορεί να μην ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας λόγω υποχρεώσεων αλλά χαιρέτισε τον αγώνα μας δίνοντας μας δύναμη. Την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τον Αντιπεριφερειάρχη Ζορμπά Κώστα, τον βουλευτή Κέρκυρας Στέφανο Γκίκα για όλα όσα έκανε για εμάς, τον Δήμο Νότιας Κέρκυρας και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Κώστα Λεσση και τους Αντιδημάρχους Κουρτέση Νικόλαο, Σωκράτη Ανδριώτη και κύριο Μπόγδο Σπύρο για την στήριξη του σε ότι του ζητήσαμε. Όλες τις επιχειρήσεις της Κέρκυρας που μας στήριξαν οικονομικά και όχι μόνο. Την Γενική Κλινική Κέρκυρας για την κάλυψη των ασθενοφόρων και ιδιαίτερα την κυρία Μαριαλένα Μάστορα την γιατρό του αγώνα που κάλυψε και τις δύο μέρες…ένας δικός μας άνθρωπος, μια και τυχαίνει να είναι και ίδια “μηχανόβια” και λάτρης των αγώνων μοτοσικλέτας. Την Κλινική Θεραπεία Κέρκυρας που πάντα είναι δίπλα μας πρόθυμη και χαρούμενη να μας καλύψει. Την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας και το τμήμα Μπενιτσών που ρύθμιζαν την κυκλοφορία κατά την μεγάλη προσέλευση των θεατών και που είναι πάντα δίπλα μας! Τον Ερυθρό Σταυρό, τμήμα Κέρκυρας και την κυρία πρόεδρο Μαρία Δημουλά που πάντα είναι κοντά μας! Τις ακτοπλοϊκές γραμμές Lefkimmi Lines που έκανε την υπέρβαση και έβαλε extra δρομολόγια για τις ανάγκες του αγώνα! Την Kerkyra Seaways και Kerkyra Lines για τις εκπτώσεις και την εξυπηρέτηση που πρόσφεραν. Την Λέσχη Αυτοκινήτου Κέρκυρας που πραγματικά είμαστε ένα από την αρχή της γνωριμίας μας. Το λογιστικό γραφείο Β.Σπάτουλα και Β.Ζάχου και τον δικηγόρο μας Ανδρέας Ρίγγας και όλες τις επιχειρήσεις τις Κέρκυρας που μας στήριξαν. Τους κριτές τα στελέχη και την Ομοσπονδία μας και ιδιαίτερα την Πρόεδρο Μαρία Τσεσμελή και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Motocross Tσαγκλα Νικόλαο που μας εμπιστεύθηκαν την διοργάνωση. Επίσης όλους τους αθλητές και συνοδούς που βοήθησαν με την εμπειρία τους αλλά και την συμβολή τους να διορθωθούν σημεία της πίστας.

Χωρίς όλους αυτούς το όνειρο του πρώτου αγώνα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross στην Κέρκυρα, δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα!

1145 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – NEO ΩΡΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 3Ο ΑΓΩΝΑ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ ΣΤΗΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Στις 11 και 12/05/2024 διεξάγεται στη MX PARK ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ – 4ο χλμ επαρχιακής οδού Σπερχειάδας  ο 3ος αγώνας «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS 2024» ...