ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΜΧ2 ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗ MASER ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ SIDI

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Οι πρωτοπόροι της MX2 επισκέπτονται τη Maser – Λίγες ώρες αφότου ο Jago Geerts επέκτεινε το προβάδισμά του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MX2, o αναβάτης της Monster Energy Yamaha Factory MX2 επισκέπτεται τα κεντρικά γραφεία της Sidi

Maser, 20 Απριλίου 2023 – Μετά τους εορτασμούς και λίγο ύπνο, το Monster Energy Yamaha Factory MX2 επισκέπτεται τη Sidi στα κεντρικά γραφεία της στην Maser. Ο Jago Geerts, ο σημερινός πρωτοπόρος της MX2, ήταν ενθουσιασμένος για το πώς η εταιρεία είναι κοντά στους αναβάτες και τις ανάγκες τους: «Δεν ήξερα ότι ο Sidi ήταν λίγες ώρες οδικώς από την πίστα του Trento, ήμουν περίεργος να δω την εταιρεία όπου οι μπότες μου και τα ρούχα σχεδιάζονται και παράγονται. Τώρα ξέρω γιατί η εταιρεία είναι η αγαπημένη μεταξύ των επαγγελματιών. Παρατήρησα τόση ακρίβεια και συνειδητοποίησα ότι εδώ, όπως και στην πίστα, οι λεπτομέρειες κάνουν πραγματικά τη διαφορά.”

Ήταν περίπου 5 το απόγευμα της Κυριακής, 16 Απριλίου, όταν στην πίστα της Pietramurata (TN) ο Jago Geerts αύξησε το προβάδισμά του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MX2 στους 205 βαθμούς, απομακρύνοντας τον Andrea Adamo – νικητή του 4ου γύρου της σειράς – κατά 22 βαθμούς και ο ομόσταυλος του, Thibault Benistant, με 23. Ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα που επιβεβαιώνει αυτό που ανακοίνωσε ο Hans Corvers στην αρχή της σεζόν: “Θέλουμε να κερδίσουμε τον παγκόσμιο τίτλο.” Μετά από ένα καλό ξεκίνημα στην Αργεντινή, τη νίκη του Geerts στο Riola Sardo και το χατ-τρικ που σημείωσε ο Benistant στην Ελβετία, οι συνθήκες φαίνεται να έχουν δημιουργηθεί.

“Αν και ήλπιζα σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο Τρέντο, είμαι ενθουσιασμένος για το πώς πάνε τα πράγματα. Είμαστε μόνο στην αρχή και έχουμε ακόμα πολλές δυνατότητες. Αυτός ο τελευταίος αγώνας ήταν περίπλοκος, αλλά στην Πορτογαλία θα ανοίξουμε μια νέα σελίδα.” λέει ο Thibault Benistant, τον οποίο συνόδευσε ο Ευρωπαίος Πρωταθλητής EMX250 Rick Elzinga. «Οδήγησα καλά ακόμα κι αν δεν κατάφερα να φέρω το αποτέλεσμα που ήλπιζα, δεν χάνω την αυτοπεποίθηση μου και προετοιμάζομαι για τον επόμενο γύρο. Το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε, η ομάδα είναι εκεί και το έχουμε αποδείξει. Οι τεχνικοί συνεργάτες είναι επίσης εκεί και είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε».

Οι αγώνες ήταν πάντα στον πυρήνα του Sidi με τους αθλητές να αποτελούν ουσιαστικό μέρος της ανάπτυξης και των δοκιμών του. «Το Motocross είναι ένα από τα σπίτια μας και ένα πραγματικά αγαπημένο σπορ», λέει ο Davide Rossetti, Διευθύνων Σύμβουλος της Sidi Sport. «Φέτος το Trento ήταν μια ιδιαίτερα ξεχωριστή μέρα, καθώς ολόκληρη η εταιρεία κλήθηκε να παρευρεθεί στον αγώνα με τις οικογένειές τους, το άθλημα είναι ένα πάθος που ενσωματώνεται στην εταιρεία μας, οπότε ήταν υπέροχο να βρίσκομαι εδώ με την ομάδα και τους αγαπημένους της».

Η Sidi γεννήθηκε το 1960 από την ιδέα της δημιουργίας των καλύτερων υποδημάτων για αθλήματα με δύο τροχούς. Χάρη στη μοναδική και αποκλειστική σχέση με κορυφαίους αθλητές στην ποδηλασία και τη μοτοσικλέτα – συμπεριλαμβανομένων των Francesco Moser, Giacomo Agostini, Joel Robert, Stefan Everts, Paolo Bettini, Tony Cairoli, Billy Bolt, Egan Bernal, Richard Carapaz, Kiara Fontanesi, Alvaro Bautista, Colin Edwards, Gregg Blak, Sylvain Guintoli – η εταιρεία έχει φέρει επανάσταση στον κόσμο των υποδημάτων με μοναδικές τεχνολογίες όπως το ημιρυθμιζόμενο πέλμα, το κλείσιμο του ρότορα, τις σόλες από άνθρακα, τα συστήματα αντι-υπερ-επέκτασης, το SRS και πολλά άλλα. Με το ίδιο πνεύμα η Sidi συνεχίζει να δημιουργεί τεχνολογίες για τη βελτίωση της εμπειρίας και της ασφάλειας τόσο σε ποδήλατα όσο και σε μοτοσικλέτες.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της SIDI θα βρείτε στον επίσημο αντιπρόσωπο:

Ι. ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Ε.Π.Ε.
Καλλιρρόης 71 & Φραντζή,
117 43 Νέος Κόσμος
τηλ.: 210 9241108
fax: 210 9241971
website: www.tzortzopoulos.gr
email: info@tzortzopoulos.gr

4032 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΤΟ TOURATZIDIS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αντιπροσωπεία  PEUGEOT MOTORCYCLES και Επίσημο HONDA SERVICE - Η οικογένεια Τουρατζίδη είναι...