POLISPORT STREET – ΝΕΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΓΙΑ STREET ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ

Με την καινοτομία να βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας της, η Polisport ξεκινάει το επόμενο κεφάλαιο της επιτυχημένης ιστορίας της, παρουσιάζοντας νέες ιδέες, αυτή την φορά για Street μοτοσυκλέτες, με στόχο να προσφέρει σύγχρονα, premium προϊόντα, τα οποία να ενσωματώνονται στην αισθητική και την εμφάνιση της εκάστοτε μοτοσυκλέτας.

Τα νέα προστατευτικά καλύμματα κινητήρα, κατασκευάζονται από ειδικό μείγμα εξαιρετικά ανθεκτικών σύνθετων πλαστικών υλικών και μεταλλικών ένθετων, προσφέροντας απαράμιλλη αντοχή και ανθεκτικότητα σε πτώσεις και σε χτυπήματα από πέτρες και ζημιές που προκαλούνται από κρούσεις.

Στο εσωτερικό τους, τα προστατευτικά καλύμματα κινητήρα, διαθέτουν ένθετα από καουτσούκ στρατηγικά τοποθετημένα, για να αμβλύνουν την επαφή μεταξύ του εξαρτήματος και του καλύμματος κινητήρα, εξασφαλίζοντας ενισχυμένη προστασία. Η εγκατάσταση τους είναι εύκολη, γρήγορη και απροβλημάτιστη και δεν απαιτούνται ειδικά εργαλεία.

Αποπνέοντας αισθητική υψηλής ποιότητας, με τον σχεδιασμό τους να γίνεται για κάθε μοντέλο ξεχωριστά – για την τέλεια εφαρμογή τους – τα νέα προστατευτικά καλύμματα κινητήρα της Polisport Street, σας οδηγούν με ασφάλεια και στυλ στην επόμενη βόλτα σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για παρακαλούμε να  επικοινωνήσετε :

  • Λ.Αθηνών 214, 104 42, Αθήνα, Τ: 210 3413733,

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:00 έως και τις 17:30.

  • Βεϊκου 23-25, 117 42, Κουκάκι,  Αθήνα, Τ: 210 9222776,

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:00 έως και τις 17:30

Site: www.bikealert.gr  E-mail: info@bikealert.gr

4032 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΤΟ TOURATZIDIS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αντιπροσωπεία  PEUGEOT MOTORCYCLES και Επίσημο HONDA SERVICE - Η οικογένεια Τουρατζίδη είναι...