ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ MOTOCROSS ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ HONDA CRF 2024

Για τα νέα μοντέλα του 2024 η Honda δεν παρουσίασε αλλαγές για τα motocross CRF μοντέλα της, παρουσίασε όμως μια αλλαγή στο εμπορικό κομμάτι προσφέροντας εκτός του γνωστού ακριβού μοντέλου Work Edition, μια πιο οικονομική έκδοση του CRF450, βασισμένη στο περσινό μοντέλο. Δείτε παρακάτω την παρουσίαση της Honda των ΜΧ CRF του 2024.

Μετά από μία από τις πιο επιτυχημένες σεζόν AMA Supercross που έχουν καταγραφεί, με τους αναβάτες της Team Honda HRC Chase Sexton, Hunter Lawrence και Jett Lawrence να σαρώνουν και τα τρία πρωταθλήματα, η εμβληματική σειρά χωμάτινων μοτοσυκλετών CRF Performance της Honda επιστρέφει για το 2024.

Ανάμεσα στις σειρές CRF Performance και CRF Trail, η Honda προσφέρει μια ευρεία γκάμα μοτοσυκλετών εκτός δρόμου που καλύπτει σχεδόν κάθε κατηγορία, από motocross επιπέδου ελίτ μέχρι την χαλαρή οδήγηση. Η σειρά CRF Performance περιλαμβάνει τα CRF450R, CRF450RWE, CRF450R-S, CRF450RX, CRF450X, CRF450RL, CRF250R, CRF250RX και CRF150R, καθένα από τα οποία είναι προσαρμοσμένο για να ωθήσει στα ανώτερα όρια της off road αγωνιστικής οδήγησης.

«Ήταν μια χρονιά άνευ προηγουμένου για τη Honda και τη σειρά CRF Performance», δήλωσε ο Brandon Wilson, Διευθυντής Sports & Experiential της Αμερικανικής Honda. «Η ομάδα Honda HRC έχει κάνει απίστευτη δουλειά για να δείξει πόσο ικανές είναι οι χωμάτινες μοτοσυκλέτες της Honda. Η γνώση που αποκτήθηκε από τις προσπάθειές μας στους αγώνες που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα πέφτει σε κάθε μοντέλο της σειράς, ακόμη και στα διασκεδαστικά, φιλικά μοντέλα CRF Trail, βοηθώντας τους ιδιοκτήτες να δημιουργήσουν αναμνήσεις σε εξωτερικούς χώρους με την οικογένεια και τους φίλους τους».

2024 HONDA CRF450

Για το motocross, επικεντρώθηκε στα μοντέλα CRF450 και στο CRF250.
Ξεκινώντας από το κορυφαίο σκαλί του βάθρου AMA Supercross 2023 και του Πρωταθλήματος Κατασκευαστών—και επί του παρόντος κυριαρχεί στην κορυφαία κατηγορία στους αγώνες AMA Pro Motocross—η πλατφόρμα CRF450R της Honda συνεχίζει να προσφέρει επιδόσεις motocross ελίτ για το μοντέλο του 2024. Γνωστό για τον ευέλικτο χαρακτήρα του, τη μοτοσυκλέτα είναι εξαιρετική στο να αλλάζει γραμμές χωρίς κόπο και να κάνει σύντομες τις ενέργειες ακόμα και στις πιο στενές στροφές. Ο κινητήρας Unicam 449,8cc παράγει ισχυρή ισχύ σε όλο το εύρος στροφών, ενώ το σώμα γκαζιού 44mm εξασφαλίζει ομαλή παράδοση, ακόμη και σε χαμηλές στροφές. Η ανάρτηση Premium Showa προσφέρει ισορροπημένη οδήγηση και ψυχραιμία που εμπνέει εμπιστοσύνη στο πιο δύσκολο έδαφος. Αποδεδειγμένο στο υψηλότερο επίπεδο του αθλήματος από τους Chase Sexton και Jett Lawrence της Team Honda HRC, το CRF450R είναι το απόλυτο όπλο για να ανταποκριθεί κανείς στις απαιτήσεις του σύγχρονου motocross.

2024 HONDA CRF450WE WORKS EDITION 

Το CRF450WE (“Works Edition”) σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με μοναδικό γνώμονα τη νίκη σε αγώνες και πρωταθλήματα. Το 2023, ολοκλήρωσε αυτή την αποστολή στα χέρια του Chase Sexton, κερδίζοντας έξι αγώνες καθ’ οδόν για το πρωτάθλημα AMA 450 Supercross. Αυτή η ειδική έκδοση οδηγεί την πλατφόρμα CRF450R στο επόμενο επίπεδο με μια μακρά λίστα αναβαθμίσεων που έχουν δοκιμαστεί και αποδειχθεί στις εργοστασιακές αγωνιστικές ομάδες του Team Honda HRC. Η γνώση που αποκτήθηκε από αμέτρητες ημέρες δοκιμών, θέσεις κορυφαίων προκριματικών, νίκες σε αγώνες και πρωταθλήματα έχει σμιλευτεί στο CRF450RWE και το αποτέλεσμα είναι ένας ισχυρός συνδυασμός αποτελεσματικής, χρησιμοποιήσιμης ισχύος και χειρουργικής ακρίβειας.

2024 HONDA CRF450R-S

Για αναβάτες που δίνουν προτεραιότητα στην αξία και τις επιδόσεις, το CRF450R-S της Honda προσφέρει και τα δύο. Βασισμένο στο CRF450R του 2022, αυτό το μοντέλο διατηρεί την εκρηκτική ισχύ και ευελιξία στις στροφές για τις οποίες είναι γνωστή η κορυφαία μοτοσυκλέτα της Honda, αλλά σε τιμή προσανατολισμένη στην αξία. Παρόλο που διατηρεί τις προόδους που εφαρμόστηκαν για τα μοντέλα 2023 και 2024, το CRF450R-S αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της Honda να παράγει μοτοσυκλέτες που είναι απίστευτα ικανές και αξιόπιστες χωρίς να εκτινάζουν την τιμή.

2024 HONDA CRF250R

Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Από την παρουσίαση της τρέχουσας πλατφόρμας, το CRF250R της Honda έχει ανέβει πάνω από τον ανταγωνισμό τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς στίβους. Πιο πρόσφατα, ο Hunter Lawrence της Team Honda HRC κατέκτησε το Πρωτάθλημα Supercross Ανατολής 2023 250 με πειστικό τρόπο, ενώ ο αδερφός του Jett ήταν εξίσου κυρίαρχος καθ’ οδόν προς το στέμμα της Δυτικής Περιφέρειας. Εκτός από την αγωνιστική του επιτυχία, το CRF250R έχει κερδίσει επάξια τη φήμη για την εξαιρετική του συμπεριφορά, την εξαιρετική εργονομία, την ισχυρή επιτάχυνση και την στιβαρή αντοχή του. Από τοπικούς αναβάτες που συμμετέχουν για πρώτη φορά μέχρι εκείνους που κυνηγούν το κορυφαίο σκαλί του βάθρου στο Supercross, το CRF250R διαθέτει τα απαραίτητα συστατικά για την επιτυχία στην πίστα.

4033 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Σας ευχόμαστε καλές πασχαλινές γιορτές και Καλή Ανάσταση σε όλους!