ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ MOTOCROSS ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ SUZUKI RMZ 2024

Η Suzuki έκανε και πάλι την έκπληξη και δεν ανανέωσε την motocross γκάμα της για το 2024. Για ακόμα μια χρονιά η σειρά RMZ θα μοιράζεται την ίδια φιλοσοφία που ακολουθούν τα μοντέλα της, πάνω από μια δεκαετία. Δείτε παρακάτω την επίσημη παρουσίαση.

Η Suzuki Motor USA είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τα μοντέλα motocross RM-Z 2024 και επιλεγμένες νεανικές μοτοσυκλέτες και προϊόντα ATV. Ξεκινώντας από μια ανανεωμένη σεζόν Supercross 2023, τα RM-Z450 και RM-Z250 της Suzuki παραμένουν ένα όπλο επιλογής για αναβάτες σε όλα τα επίπεδα.

Παρέχοντας σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες έναν σταθερό συνδυασμό απόδοσης, αξίας, χειρισμού και ελκυστικού στυλ, η σειρά RM-Z συνεχίζει να είναι μια βιώσιμη επιλογή motocross για το 2024 και αντιπροσωπεύει, ίσως την ισχυρότερη πρόταση αξίας του κλάδου. Και με την επιστροφή της RM Army Edition, οι αναβάτες RM-Z θα έχουν ακόμα περισσότερα να περιμένουν.

RM-Z450 – Ο θρυλικός αναβάτης Ken Roczen απέδειξε ότι το RM-Z450 παραμένει η επιλογή του πρωταθλητή. Η κομψή, έτοιμη για αγώνες εμφάνιση, ο ισχυρός κινητήρας και το ευκίνητο πλαίσιο του RM-Z450 παρέχουν την αποτελεσματική ισχύ και τον ακριβή χειρισμό που απαιτούνται για να συνεχιστεί η κληρονομιά της Suzuki που κερδίζει αγώνες. Δεν αποτελεί έκπληξη που ο Roczen ολοκλήρωσε τη σεζόν του AMA Supercross που μόλις ολοκληρώθηκε, ισοβαθμώντας στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος με μια νίκη και πολλαπλούς τερματισμούς στο βάθρο.

Το RM-Z450 αποτελεί την επιτομή της φιλοσοφίας Winning Balance της Suzuki για «RUN, TURN, and STOP» με ισχυρά φρένα που βοηθούν στην παροχή εξαιρετικής ισχύος ακινητοποίησης, ευρείας εξάπλωσης των μυών του κινητήρα με υψηλή ισχύ αιχμής, και ένα ισχυρό, ελαφρύ και ευέλικτο πλαίσιο που επιτρέπει στο RM-Z450 να παραμείνει το πρότυπο της κατηγορίας σε επιδόσεις στις στροφές.

Ο συντονισμός των ηλεκτρονικών συστημάτων ψεκασμού καυσίμου και ανάφλεξης για μέγιστη απόδοση είναι εύκολος χάρη στο MX-Tuner 2.0 που βασίζεται σε smartphone της Suzuki και στο δοκιμασμένο σύστημα σύζευξης καυσίμου. περιλαμβάνεται με κάθε RM-Z450 2024.

SUZUKI RM-Z450 2024 ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
– Ο κινητήρας με ψεκασμό καυσίμου προσφέρει εξαιρετική απόκριση στο γκάζι παρέχοντας υψηλή ισχύ αιχμής.
– Το εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης πρόσφυσης βοηθά την μοτοσυκλέτα να συνδεθεί με το έδαφος.
– Το Suzuki Holeshot Assist Control (S-HAC) σας βγάζει μπροστά.
– Το ελαφρύ, το πλαίσιο αλουμινίου και το ψαλίδι ισορροπούν την ελαφρότητα με τη δύναμη.
– Οι διαστάσεις του πλαισίου συνδυάζουν ευκίνητο χειρισμό με σταθερότητα.
– Το πιρούνι με ελατήρια παρέχει εντυπωσιακή απόδοση και εύκολο συντονισμό.
– Οι ρυθμίσεις αμορτισέρ Showa BFRC (Balance Free Rear Cushion) προσφέρουν αξιοσημείωτη απόκριση απόσβεσης.
– Ο μεγάλος ρότορας μπροστινού φρένου 270 mm βοηθά στην αύξηση της ισχύος ακινητοποίησης και της αίσθησης.
– Ο συμπαγής σχεδιασμός του πίσω δισκόφρενου βοηθά στην αποφυγή της συλλογής λάσπης πάνω του.
– Το στενό κόκπιτ επιτρέπει στον αναβάτη να κινείται με ευκολία για μέγιστη αγωνιστική απόδοση.
– Το MX-Tuner 2.0 της Suzuki παρέχεται, παρέχοντας γρήγορο ψεκασμό καυσίμου και συντονισμό ανάφλεξης μέσω μιας εύχρηστης εφαρμογής smartphone.
– Περιλαμβάνονται επίσης ζεύκτες καυσίμου για γρήγορο και εύκολο συντονισμό EFI.

Το RM Army Edition επιστρέφει για το 2024. Αυτό το κιτ αποτελείται από ένα ειδικό σετ εξαρτημάτων που καθιστούν τα 2024 RM-Z ακόμα πιο έτοιμα για αγώνες, ακριβώς έξω από την μπάρα.

Νέο για το 2024, το κιτ RM Army Edition περιλαμβάνει μια αποκλειστική εξάτμιση πλήρους συστήματος από την Pro Circuit. Το νέο σύστημα διαθέτει σωλήνα κεφαλής από ανοξείδωτο χάλυβα, κέλυφος σιγαστήρα τιτανίου και καπάκι από ανθρακονήματα τυλιγμένο με μια προσαρμοσμένη αυτοκόλλητη RM Army Edition. Περιλαμβάνεται επίσης ένα φρέσκο, νέο πακέτο γραφικών RM Army από το Throttle Syndicate που βελτιώνει περαιτέρω το στυλ του RM-Z.

Όλα τα μοντέλα RM-Z250 και RM-Z450 του 2024 που έχουν αγοραστεί έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2023, θα περιλαμβάνουν δωρεάν κιτ RM Army Edition. Τα κιτ RM Army Edition θα αποσταλούν απευθείας στον πωλητή αντιπροσώπου της Suzuki αφού ένας αναβάτης αγοράσει ένα νέο μοντέλο motocross RM-Z 2024. Συνδυάζοντας αυτό το κιτ με τη δυνατότητα προσαρμογής που παρέχει το MX-Tuner 2.0 της Suzuki, το RM-Z ενισχύεται ακόμη περισσότερο ως άξιος ανταγωνιστής.

RM-Z250 – Το 2024 RM-Z250 παραμένει η επιλογή των σοφών επαγγελματιών και ιδιωτών παντού, καθώς αυτό το ευέλικτο εργαλείο αντικατοπτρίζει το κομψό και το έτοιμο για αγώνες RM-Z450 με ευέλικτο κινητήρα και σασί που αποκρίνεται με εξαιρετική απόδοση. Χρησιμοποιώντας τη φιλοσοφία «RUN, TURN, and STOP» της Suzuki, οι εργοστασιακές μηχανικοί έχουν κάνει το RM-Z250 έναν τρομερό ανταγωνιστή για το 2024.

Τροφοδοτημένος από ένα σύστημα EFI διπλού μπεκ, και ένα σύστημα εξάτμισης συμβατό με κανονισμούς AMA, ο τετράχρονος, τετραβάλβιδος κινητήρας του RM-Z250 προσφέρει ισχυρή, χρησιμοποιήσιμη ισχύ σε όλο το εύρος στροφών. Το RM-Z250 έχει μια διαρκή φήμη ως το 250 με τον καλύτερο χειρισμό στην πίστα. Το πλαίσιο αλουμινίου με διπλούς δοκούς και το ψαλίδι με υδροφόρμα φέρουν ανάρτηση KYB χρησιμοποιώντας πιρούνι σπειροειδούς ελατηρίου και πίσω αμορτισέρ με ρύθμιση της δύναμης απόσβεσης τεσσάρων κατευθύνσεων. Τα δυνατά φρένα και το εργονομικά διαμορφωμένο κοστούμι βοηθούν τον αναβάτη να ελίσσεται με το RM-Z250 καθώς χαράζει την πίστα.

Ο συντονισμός του ψεκασμού καυσίμου και της ανάφλεξης του RM-Z250 για μέγιστη απόδοση είναι εύκολος χάρη στο MX-Tuner 2.0 που βασίζεται σε smartphone εφαρμογή της Suzuki και στο δοκιμασμένο σύστημα ζεύξης καυσίμου. Το Winning Balance της Suzuki εμφανίζεται με το 2024 RM-Z250 καθώς θέτει τα δικά του υψηλά πρότυπα για τις επιδόσεις στις στροφές.

SUZUKI RM-Z250 2024 ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
– Ο κινητήρας διπλού ψεκασμού προσφέρει εξαιρετική απόκριση στο γκάζι και μέγιστη ισχύ.
– Το πιρούνι και το αμορτισέρ KYB έχουν αποδοτικούς ρυθμούς ελατηρίου και ρυθμίσεις δύναμης απόσβεσης.
– Επιθετικό αγωνιστικό στυλ Suzuki και εργονομία έτοιμη για αγώνες
– Η κυλινδροκεφαλή κεντρικής θύρας αυξάνει την απόδοση και την απόκριση του γκαζιού.
– Το σύστημα διπλού μπεκ ψεκασμού καυσίμου ενισχύει την ισχύ των υψηλών στροφών.
– Το σύστημα διαχείρισης πρόσφυσης βοηθά την μοτοσυκλέτα να συνδεθεί με το έδαφος.
– Το Suzuki Holeshot Assist Control (S-HAC) σας βγάζει μπροστά.
– Το πιρούνι KYB με σπειροειδή ελατήρια παρέχει εξαιρετική απόδοση και εύκολο συντονισμό.
– Το πίσω αμορτισέρ και η σύνδεση KYB προσφέρουν αξιοσημείωτη ομαλότητα.
– Το μπροστινό φρένο μεγάλης διαμέτρου βοηθά στην αύξηση της ισχύος ακινητοποίησης και της αίσθησης.
– Ο συμπαγής σχεδιασμός του πίσω κύριου κυλίνδρου βοηθά στην αποφυγή της συλλογής λάσπης πάνω του.
– Επιθετικό στυλ από το διαμέτρημα πρωταθλήματος RM-Z450
– Το στενό κόκπιτ βοηθά τον αναβάτη να κινείται με ευκολία για μέγιστη αγωνιστική απόδοση.
– Το MX-Tuner 2.0 της Suzuki παρέχεται, παρέχοντας γρήγορο ψεκασμό καυσίμου και ρύθμιση ανάφλεξης μέσω της εύχρηστης εφαρμογής smartphone.
– Περιλαμβάνονται επίσης ζεύκτες καυσίμου για γρήγορο και εύκολο συντονισμό EFI.

4037 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
SBS ΣΙΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ SCOOTER

Η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στα συστήματα φρένων μοτοσυκλέτας SBS, κατασκευάζει τακάκια και σιαγώνες αποκλειστικά στη...