MXGP 2023 – Ο Α.ADAMO ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ RED BULL KTM

Ο πρωτοπόρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross FIM MX2, Andrea Adamo, υπέγραψε πολυετή επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου του με την Red Bull KTM Factory Racing.

Ο 19χρονος υπέγραψε με την ομάδα για πρώτη φορά το 2023 ως ο τρίτος Ιταλός που πλαισιώνει την ομάδα πάνω σε KTM SX-F από τις αρχές της περασμένης δεκαετίας. Ο Adamo συνεργάστηκε αποτελεσματικά με τον Joel Smets και τον Team Manager Tony Cairoli για να ξεκινήσει δυναμικά την καμπάνια με το KTM 250 SX-F στο MX2. τερματίζοντας στο βάθρο στον εναρκτήριο γύρο και στη συνέχεια κατακτώντας την παρθενική του νίκη στο Grand Prix στο Arco di Trento για τον τέταρτο αγώνα της χρονιάς.

Ο Adamo έχει επτά βάθρα έως τώρα το 2023 και δεν έχει τερματίσει ακόμη έξω από την επτάδα στα είκοσι δύο σκέλη. Αυτή η εξαιρετική συνέπεια σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή κατέχει το κόκκινο φόντο ως πρωτοπόρος του πρωταθλήματος. Η ωριμότητα, η εργασιακή ηθική και η αποφασιστικότητα του Andrea έχουν εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Έχει κερδίσει πλήρως τη θέση του στην Red Bull KTM Factory Racing και η ομάδα είναι στην ευχάριστη θέση να επεκτείνει τις υπηρεσίες του για τις επόμενες σεζόν MXGP.

Andrea Adamo: «Είναι πολύ ωραίο να επεκτείνω το συμβόλαιό μου. Νιώθω καλά με την ομάδα και δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα. Φέτος πάει καλά μέχρι στιγμής και έχουμε κερδίσει αγώνες, έχουμε πάρει την κόκκινη πλακέτα και τερματίσαμε πολλές φορές στο βάθρο. Για αυτό εργαζόμαστε και πετυχαίνουμε τους στόχους μας, αλλά πάντα θέλουμε περισσότερα. Είμαι πολύ περήφανος που έχω ένα αγωνιστικό πουκάμισο με το λογότυπο της Red Bull KTM και είμαι χαρούμενος που θα το φοράω για περισσότερο χρόνο πέρα από αυτή τη σεζόν».

1962 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ME TO ΠΡΩΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “BEHIND THE GATE”

Την προηγούμενη φορά είχαμε δημοσιεύσει το επεισόδιο "0" της φετινής σειράς "Behind the Gate" το...