MXGR STAY STRONG – ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ…

Πέρασε ένας μήνας απο την μέρα που αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι πιο δραστικό για εμάς όλους τους οδηγούς και όπως σας είχαμε πει και στην αρχή θα προσπαθούμε κάθε λίγο καιρό να κάνουμε έναν απολογισμό ώστε να γνωρίζετε πως πάει αυτή η προσπάθεια μας !!!! Έχουμε λοιπόν και λέμε:

  • Έσοδα 2445ευρώ
  • Έξοδα τραπεζών ( κρατήσεις)30 ευρώ
  • Δώσαμε 400 σε ένα παιδί
  • 400 σε ένα άλλο 50 στο παιδάκι που έχει κομμένο πόδι από καρκίνο και τον αρέσουν οι μηχανές
  • Και έχουμε ταμείο 1565ευρώ

Αξίζει να πούμε ότι δεχτήκαμε και κάποια email για βοήθεια σε άτομα που είχαν έναν απλό τραυματισμό σε χομπίστικη προπόνηση και απαντήσαμε αρνητικά διότι κρίναμε ότι ήταν ένας πολύ απλός τραυματισμός!!!! Σίγουρα λόγο της καλοκαιρινής ανάπαυλας έχουν σταματήσει οι καταθέσεις αλλά γίνονται συναντήσεις σε κάποιες πίστες από διάφορες λέσχες όπως της Κέρκυρας Άρτας και Αγρινίου και άλλες που ίσως μας διαφεύγουν για την προώθηση αυτού του εγχειρήματος όπως έγινε πριν λίγο καιρό στο Αγρίνιο και αυτό το σκ στην Άρτα!!!!

Εμάς μας ευχαριστεί το γεγονός ότι δώσαμε μια μικρή ανάσα σε δυο άτομα που δυστυχώς τραυματίστηκαν σοβαρά και κυρίως ένιωσαν πως δεν είναι μόνοι τους σε αυτή την δύσκολη δοκιμασία!!!! Από μεριά μας τους υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους όχι μόνο οικονομικά!!!!! Ραντεβού στην αρχαία Ολυμπία για περισσότερες λεπτομέρειες!!!

Τέλος να σας θυμίσουμε τον λογαριασμό για όποιον θέλει να βοηθήσει !!!!
Εθνική τράπεζα GR 1901107550000075501221578

282 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΡΙΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΑΙ 2ΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ENDURO 2024 ΣΠΑΡΤΗ

Ο πρώτος διήμερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro 2024 ολοκληρώθηκε στην Σπάρτη με τον Παναγιώτη...