MXGP 2023 – ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο L.EVERTS ΜΕ ΤΗΝ RED BULL KTM

Η Red Bull KTM Factory Racing έκανε ένα ακόμη βήμα προς την ενίσχυση της σειράς FIM Motocross World Championship στην MX2 για το 2024 με την επιβεβαίωση πολυετούς επέκτασης συμβολαίου με τον Liam Everts. Ο Βέλγος θα εισέλθει στη δεύτερη θητεία του στα Grand Prix με του πορτοκαλί μαζί με τον ομόσταυλο του Andrea Adamo

Ο Everts είναι «πρωτάρης» στο εργοστάσιο το 2023 και έχει ήδη εντυπωσιάσει με την κορυφαία ταχύτητα του, με τέσσερις τερματισμούς στο βάθρο και τα πρώτα τρόπαια στην MX2 της καριέρας του και φυσικά την παρθενική του νίκη στο Grand Prix της Γερμανίας τον περασμένο μήνα. Το 2023 είναι μόνο η δεύτερη σεζόν του Everts σε επίπεδο παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ξεπερνόντας ένα τραυματισμό από σπασμένο δάχτυλο στην αρχή της πρωτοεμφανιζόμενης εκστρατείας του το 2022, σύντομα έγινε ένα μεγάλο όνομα στην πρώτη δεκάδα της MX2, καταγράφοντας τέσσερα κορυφαία αποτελέσματα σε σκέλη και ανεβαίνοντας στη 10η θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος.

Έχοντας να πρωταγωνιστήσει με τα χρώματα Red Bull KTM Factory Racing για το ’23, ο Everts έμαθε και προχώρησε. Ψέκασε σαμπάνια στο βάθρο για πρώτη φορά στην Ιταλία στο Grand Prix του Trentino (γύρος 4) και έκτοτε έχει ανεβάσει το εργοστασιακό KTM 250 SX-F στο βάθρο σε άλλες τρεις περιπτώσεις μέχρι σήμερα: Γαλλία, Γερμανία και Ινδονησία. Είναι 5ος στον πίνακα βαθμών της MX2 πριν από τον αγώνα στην έδρα του στο Lommel αυτό το Σαββατοκύριακο.

Τον Liam χαρακτηρίζει το διάσημο όνομα πρωταθλητών motocross, η ωριμότητα, η συμπεριφορά και η ευελιξία και σημαίνει ότι συνεχίζει να αποτελεί σημαντικό μέρος του προγράμματος ανάπτυξης ταλέντων μηχανοκίνητου αθλητισμού της KTM.

Liam Everts: “Είμαι πολύ χαρούμενος που επεκτείνω το συμβόλαιό μου με την KTM και έχω βρει ένα «σπίτι». Δουλεύω πολύ καλά με την ομάδα και χτίζω το δρόμο μου προς τα εμπρός. Η πρόοδος που έχουμε κάνει φέτος ήταν πολύ καλή και πολύ ωραία και το να κερδίσουμε ήδη ένα GP είναι πάνω από τις προσδοκίες. Είμαι διψασμένος για περισσότερα. Το να συνεχίσω με το πορτοκαλί είναι αυτό που ήθελα και τώρα ανυπομονώ για μερικές ακόμη σεζόν μαζί.”

1962 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ME TO ΠΡΩΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “BEHIND THE GATE”

Την προηγούμενη φορά είχαμε δημοσιεύσει το επεισόδιο "0" της φετινής σειράς "Behind the Gate" το...