ΑΜΑ ΜΧ/SΧ 2023 – H RED BULL KTM ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ A.PLESSINGER

Η Red Bull KTM Factory Racing και ο Aaron Plessinger θα επεκτείνουν τη συνεργασία τους κατά τη διάρκεια της σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος SuperMotocross (SMX) 2024, με στόχο τη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο 27χρονος αγαπημένος του αμερικανικού κοινού, θα επιστρέψει στα πορτοκαλί του για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με το KTM 450 SX-F FACTORY EDITION, συνεχίζοντας στο πρωτάθλημα AMA Supercross και στο Πρωτάθλημα Pro Motocross, καθώς και στη σειρά τριών αγώνων SMX Finals .

Aaron Plessinger: “Θέλω απλώς να απευθύνω ένα ευχαριστώ σε όλους τους οπαδούς που με στήριξαν όλη τη χρονιά και ένα ακόμη μεγαλύτερο στη Red Bull KTM Factory Racing που πίστεψαν σε εμένα και βρισκόμαστε μαζί για άλλη μια χρονιά!”

Ian Harrison, Red Bull KTM Factory Racing Team Manager: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι ο Aaron επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Red Bull KTM Factory Racing, οπότε έχουμε τον καουμπόη για άλλον έναν χρόνο και ανυπομονούμε για την επόμενη σεζόν μαζί».

Ο Plessinger τερμάτισε έβδομος στην τελική κατάταξη του 450SX φέτος, παρά το γεγονός ότι έχασε πολλούς γύρους, διεκδικώντας αποτελέσματα στο βάθρο στην Τάμπα και στο Σολτ Λέικ Σίτι. Η εικόνα της συνέπειας του στο motocross, τον έχει φέρει επί του παρόντος τρίτο στο πρωτάθλημα 450MX και βρίσκεται στην 2η θέση στη συνδυασμένη κατάταξη SMX.

1964 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ “BEHIND THE GATE”…ROCK ‘N’ RIOLA!

Το επεισόδιο No3 της σειράς "Behind the Gate" σας μεταφέρει βαθύτερα στη δράση από την...