O A.CAIROLI ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΤΟ BALEN ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥ!

Η διάσημη βελγική πίστα του Balen γιόρτασε τα 100 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου της KMC Mol με έναν αγώνα motocross όπου συμμετείχαν πολλοί αναβάτες του παγκοσμίου πρωταθλήματος αλλά και εξέχουσες προσωπικότητες όπως ο Antonio Cairoli.

O Ιταλός, εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, είναι Team Manager στην Red Bull KTM και συμμετέχει ενεργά στις προπονήσεις της ομάδας της ΜΧ2. Στο Balen αποφάσισε να συμμετάσχει στον αγώνα στην κατηγορία Inters 250 κόντρα στους νεαρούς αναβάτες της κατηγορίας του παγκοσμίου της ΜΧ2 και φυσικά στους αναβάτες που ο ίδιος προπονεί. To αποτέλεσμα, ο Cairoli κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα, επικρατώντας της ισοβαθμίας με τον τοπικό Rick Elzinga που πήρε την δεύτερη θέση. O Cairoli και στα δύο σκέλη βρέθηκε να παλεύει με τον αναβάτη της ομάδα του Liam Everts αλλά και τον Sacha Coenen στο δεύτερο, τους οποίους κατάφερε να κερδίσει! Επίσης στο πρώτο, είχε και τον ταχύτερο γύρο του σκέλους.

Σύνολο Inter 250

  1. Antonio Cairoli 47
  2. Rick Elzinga 47
  3. Liam Everts 40
  4. Camden McLellan 36
  5. Scott Smulder 31

Την μάχη στην κατηγορία Inters 500 κέρδισε ο Jeffrey Herlings επικρατώντας της ισοβαθμίας του με τον Romain Febvre που μοιράστηκαν τις νίκες στα σκέλη ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Max Nagl που συνεχίζει την καριέρα του στο γερμανικό πρωτάθλημα ADAC.

Σύνολο Inters 500

  1. Jeffrey Herlings 47.
  2. Romain Febvre 47
  3. Max Nagl 36
  4. Benoit Paturel
  5. Paul’s Jonass 29

Στον Super Τελικό 250-500 o Herlings κατάφερε να επικρατήσει του Febvre και του Pauls Jonass που συμπλήρωσε το βάθρο. Ο Cairoli δεν συμμετείχε σε αυτό το σκέλος.

Σύνολο Super Τελικού 250-500

  1. Jeffrey Herlings
  2. Romain Febvre
  3. Paul’s Jonass
  4. Brian Bogers
  5. Benoit Paturel
  6. Max Nagl
  7. Peter Petrov
  8. Liam Everts
  9. Rick Elzinga
  10. Roan van de Moosdijk
1962 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ME TO ΠΡΩΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “BEHIND THE GATE”

Την προηγούμενη φορά είχαμε δημοσιεύσει το επεισόδιο "0" της φετινής σειράς "Behind the Gate" το...