MXON 2023 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

Οι οικοδεσπότες Γάλλοι του φετινού Motocross των Εθνών 2023 που θα πραγματοποιηθεί για τρίτη φορά στο Enree στις 8 Οκτωβρίου, ανακοίνωσαν την ομάδα που θα τους εκπροσωπήσει στον εντός έδρας αγώνα. Ο Team Manager της ομάδας και πολυνίκης του θεσμού Gautier Paulin, βρέθηκε στο ολλανδικό GP του Arnhem το περασμένο σαββατοκύριακο πριν λάβει την τελική του απόφαση.

Φυσικά, με τις πρόσφατες επιτυχίες του ο Romain Febvre δεν θα μπορούσε να λείπει από την ομάδα που έχει βασιστεί πολλές φορές στην απόδοση του σε αυτούς τους αγώνες. Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της ΜΧ2 Tom Vialle, τα πάει πολύ καλά στην πρώτη του χρονιά στην Αμερική και με τον παγκόσμιο Thibault Benistant τραυματία, η επιλογή του ήταν μονόδρομος. Η επιστροφή στην ενεργό δράση του Maxime Renaux ήταν εντυπωσιακή στους τελευταίος αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP, και με έναν Renaux στα καλά του, η γαλλική ομάδα είναι μια υπολογίσιμη δύναμη αν όχι το φαβορί.

1966 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί τα στιγμιότυπα των προκριματικών του πέμπτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος...