MXGP 2023 – ΑΝAΝΕΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ KRT KAWASAKI Ο R.FEBVRE ΓΙΑ ΤΟ 2024

Η Kawasaki Motors Ltd. είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει ότι ο Romain Febvre θα παραμείνει με την KRT MXGP την επόμενη σεζόν για πέμπτη συνεχή χρονιά. Από τότε που εντάχθηκε στην ομάδα πριν από τέσσερα χρόνια, ο Romain Febvre έχει σταθερά επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένου ενός ασημένιου μεταλλίου παγκοσμίου πρωταθλήματος το 2021, και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα με έξι νίκες στα Grand Prix και ένα ακόμη βάθρο από τους πιο πρόσφατους επτά γύρους της σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Motocross FIM MXGP.

Ο 31χρονος είναι επί του παρόντος δεύτερος στη βαθμολογία παρά μια ατυχή στιγμή κατά τη διάρκεια των Προκριματικών για το Ισπανικό GP τον Μάιο, η οποία τον εμπόδισε να αγωνιστεί σε αυτόν τον γύρο της σειράς. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ο Γάλλος και το KX450-SR 2023 του έφτασαν σε ένα υψηλό επίπεδο χάρη στη σκληρή δουλειά και τη συνεργασία του αναβάτη και του προσωπικού της Kawasaki Racing Team MXGP σε συνεργασία με τους μηχανικούς και το προσωπικό της KMC στην Ιαπωνία. Με την επιβεβαίωση του Febvre για την ερχόμενη σεζόν, όλα τα μέρη έχουν τώρα μια ακόμα πιο ισχυρή βάση για να προετοιμαστούν κατά την ερχόμενη χειμερινή περίοδο δοκιμών για μια ακόμη επίθεση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross FIM MXGP.

Romain Febvre: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να συνεχίσω με την Kawasaki. ήταν φυσικά η πρώτη μου επιλογή! Δουλέψαμε σκληρά τον περασμένο χειμώνα για να αναπτύξουμε το ολοκαίνουργιο KX450-SR από τη μηχανή παραγωγής KX450 και δείξαμε με όλα αυτά τα βάθρα πόσο ανταγωνιστική είναι η μοτοσυκλέτα. Θέλω να κρατήσω αυτό το πακέτο για την επόμενη σεζόν. Νιώθω τόσο άνετα στη μοτοσυκλέτα και έχουμε κερδίσει ήδη έξι GP μαζί. Γνωρίζω την μοτοσυκλέτα και τα μέλη της ομάδας. Έχουμε μια εξαιρετική σχέση μαζί και το να παραμείνουμε στην ίδια μοτοσυκλέτα με τους ίδιους ανθρώπους είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστούμε για άλλη μια επίθεση του τίτλου την επόμενη χρονιά».

Shigemi Tanaka, Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ και Διεύθυνσης Πωλήσεων KMC: «Η επιθυμία μας να κερδίσουμε συνδυάζεται με μια αποστολή να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε και να τελειοποιούμε τη σειρά μηχανών motocross Kawasaki KX για τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Ο Romain βοήθησε την KRT και τους μηχανικούς του εργοστασίου της Kawasaki να αναπτύξουν μια εκπληκτική μηχανή που κερδίζει στο MXGP, ενώ εξερευνά την τεχνολογία που μεταφέρεται απευθείας σε μηχανές που μπορούν να αγοράσουν οι λάτρεις του αθλήματος. Η προοπτική της κατάκτησης του τίτλου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MXGP είναι μια δελεαστική σκέψη και ο συνδυασμός KRT, KMC και Romain Febvre για το 2024 έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας νικήτριας ομάδας!».

Antti Pyrhonen, Διευθυντής KRT: «Είναι σπουδαία νέα που συνεχίζω να εργάζομαι με τον Romain. ήταν σαφές και από τις δύο πλευρές ότι θέλαμε να συνεχίσουμε αυτή την επιτυχημένη συνεργασία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τις επιδόσεις και τα αποτελέσματα του Romain, καθώς και την προσέγγισή του απέναντι στην ομάδα και τους αγώνες. Πάντα δίνει το 100% σε κάθε προπόνηση και δοκιμή. Σε κάθε αγώνα αντιπροσωπεύει ακριβώς τις αξίες που όλοι αγαπάμε και μοιραζόμαστε! Από την πλευρά του Romain είναι πολύ προφανές ότι διασκεδάζει με τη μοτοσυκλέτα και με την ομάδα. Έχουμε ήδη φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά κρατάμε πάντα τα πόδια μας στο έδαφος. Γνωρίζουμε ότι καμία χρονιά δεν θα είναι εύκολη καθώς αγωνιζόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο motocross, επομένως δεν θα σταματήσουμε ποτέ να εργαζόμαστε σκληρά και όπως πάντα, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε πρόκληση».

Steve Guttridge, KME Race Planning Manager: «Ο Romain έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο έργο μας Kawasaki Racing Team MXGP τις τελευταίες σεζόν και είναι γνωστό ότι είναι έντονα ανταγωνιστικός κάθε φορά που βρίσκεται πίσω από την μπάρα! Τώρα ήδη στο δεύτερο έτος της νέας εργοστασιακής ομάδας, καθώς και ο καταιγισμός των νικών στο GP αυτής της σεζόν είναι ένα σαφές αποτέλεσμα της τεράστιας σκληρής δουλειάς τόσο από το προσωπικό της KMC όσο και από το προσωπικό της KRT που αφιερώνουν την πλήρη δέσμευσή τους στον ανταγωνισμό στο υψηλότερο επίπεδο με τον Romain. τους τεχνικούς συνεργάτες και το ολοκαίνουργιο KX450-SR για αυτή τη σεζόν. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε το ταξίδι MXGP με τον Romain και ελπίζουμε ότι οι οπαδοί της Kawasaki θα έχουν ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία το 2024 καθώς κυνηγά το όνειρό μας να κερδίσουμε το κορυφαίο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εκτός δρόμου.»

1962 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ME TO ΠΡΩΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “BEHIND THE GATE”

Την προηγούμενη φορά είχαμε δημοσιεύσει το επεισόδιο "0" της φετινής σειράς "Behind the Gate" το...