MXON 2023 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ

Το Motocross of Nations είναι ένα από τα πιο διάσημα γεγονότα του motocross στον κόσμο και φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Ernée της Γαλλίας στις 7 και 8 Οκτωβρίου. Οι προετοιμασίες του Team Manager Daniel Zollinger είναι ήδη σε πλήρη εξέλιξη και η Επιτροπή Motocross της Ελβετικής Ομοσπονδίας FMS επέλεξε τους τρεις αναβάτες που θα εκπροσωπήσουν τα ερυθρόλευκα χρώματα της Ελβετίας.

Το 2015, το MXoN διεξήχθη ήδη στην όμορφη πίστα του Moto Club Ernée (F) και η ομάδα της Ελβετίας έχει όμορφες αναμνήσεις από αυτό. Ο Jeremy Seewer, ο Valentin Guillod και ο Andy Baumgartner τερμάτισαν πέμπτοι στην κατάταξη Nations σε εκείνο τον αγώνα.

Για το 2023, οι ακόλουθοι αναβάτες έχουν οριστεί από την επιτροπή:

Jeremy Seewer: Ο Jeremy Seewer είναι ο καλύτερος αναβάτης motocross της Ελβετίας τα τελευταία χρόνια. Ο 29χρονος βρίσκεται τρίτος στην κατάταξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MXGP. Με δύο νίκες στα Grand Prix την φετινή σεζόν που βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι φυσικό ο Jeremy να εκπροσωπήσει τη χώρα του στην κατηγορία MXGP.

Valentin Guillod: Ο Valentin Guillod βιώνει μια ανοδική πορεία αυτή τη σεζόν. Ο αναβάτης της Honda επέστρεψε στην πρώτη δεκάδα της κατηγορίας MXGP με δυνατές επιδόσεις και θα μεταφέρει τη φόρμα του στο Εθνών. Ο έμπειρος αναβάτης πέτυχε την καλύτερη ατομική θέση για την ομάδα σε έναν αγώνα στο MXoN 2015 στο Ernée , τερματίζοντας 9ος, και είναι γνωστός για τις ικανότητες του σε σκληρές επιφάνειες.

Arnaud Tonus: Ο Arnaud Tonus επιστρέφει στην ελβετική ομάδα! Ο φιλικός αναβάτης της Yamaha εστιάζει στο Ελβετικό Πρωτάθλημα το 2023 και πρόσφατα κέρδισε τον τίτλο στην κατηγορία Open στο Malters (LU). Ο 32χρονος, όπως και οι συμπαίκτες του, έχει μεγάλη εμπειρία στο MXoN και είναι έτοιμος να αγωνιστεί για τη σημαία της χώρας του.

Όπως και το 2022, δεν έχει ακόμη καθοριστεί ποιος από τους τρεις αναβάτες θα αγωνιστεί σε ποια κατηγορία, με εξαίρεση τον Jeremy Seewer που έχει οριστεί για την κατηγορία MXGP. Αυτό θα αποφασιστεί τις επόμενες εβδομάδες ή λίγο πριν την εκδήλωση. Οι Kevin Brumann και Mike Gwerder, είναι οι δύο νεαροί εφεδρικοί αναβάτες που είναι έτοιμοι σε περίπτωση που υπάρξουν αλλαγές πριν από το γεγονός.

Ο Team Manager Daniel Zollinger αυτή τη στιγμή εργάζεται σχολαστικά στα παρασκήνια, φροντίζοντας τους χορηγούς και διασφαλίζοντας μια επιτυχημένη παρουσία της ομάδας.

1964 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ “BEHIND THE GATE”…ROCK ‘N’ RIOLA!

Το επεισόδιο No3 της σειράς "Behind the Gate" σας μεταφέρει βαθύτερα στη δράση από την...