MXON 2023 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ

Με λίγο περισσότερο από ένα μήνα να μας χωρίζει μέχρι το Monster Energy Motocross of Nations 2023 στο Ernee στη Γαλλία στις 7 και 8 Οκτωβρίου ο Team Manager Mark Chamberlain, σε συνεργασία με την Επιτροπή ACU Motocross, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τους τρεις αναβάτες που θα εκπροσωπήσουν τη Μεγάλη Βρετανία.

Θα είναι οι

Ben Watson (MXGP)
Josh Gilbert (MX2)
Conrad Mewse (MX Open).

Η θέση στην MXGP θα δει τον Ben Watson να ηγείται της ομάδας καθώς επιστρέφει στην ομάδα GB στο MXON αφού προηγουμένως είχε αγωνιστεί στη διοργάνωση το 2018 και το 2021. Ο MXGP αναβάτης από το Nottingham θα είναι πάνω σε μια Factory Beta MRT Racing με το οποίο βρίσκεται στην 13η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP με αρκετούς τερματισμούς στην πρώτη δεκάδα.

Ο τρεις φορές πρωταθλητής Αγγλίας στην MX2 και ο σημερινός πρωτοπόρος του Revo ACU Βρετανικού Πρωταθλήματος MX1 και των Michelin MX Nationals, Conrad Mewse θα παραταχθεί για να αγωνιστεί στην κατηγορία MX Open με τη μοτοσυκλέτα της ομάδας Crendon Fasttrack Honda Racing 450. Ο Conrad βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα σε επίπεδο Βρετανικού Πρωταθλήματος και θα αγωνιστεί στο MXON για δεύτερη φορά μετά τον αγώνα του στην κατηγορία της MX2 το 2021, όταν η Team GB τερμάτισε δεύτερη.

Φέτος ο Josh Gilbert θα κάνει το ντεμπούτο του για την ομάδα στην κατηγορία MX2. Ο αναβάτης από την Κορνουάλη θα επιστρέψει στην MX2, που προετοιμάστηκε από την ομάδα Crendon Fasttrack Honda Racing. Ο Gilbert βρίσκεται επί του παρόντος δεύτερος στο Revo ACU British MX1 Championship πίσω από τον Mewse.

Με τρεις δυνατούς αναβάτες, ο Team Manager Mark Chamberlain σχολίασε: «Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους τρεις αναβάτες. Είναι μια διαφορετική προσέγγιση από τα τελευταία χρόνια, αλλά είμαι σίγουρος για την επιλογή. Είχαμε μια καλή πορεία αλλά πέρυσι ό,τι θα μπορούσε να πάει στραβά πήγε στραβά στο Redbud, οπότε ήρθε η ώρα για μια αλλαγή με μερικά από τα παιδιά μας είτε δεν ήταν διαθέσιμα είτε πλησιάζουν στο τέλος της καριέρας τους στο Motocross. Το μόνο πράγμα που είχα από την αρχή ξανά φέτος είναι η επιθυμία να οδηγήσουν για την Team GB, κάτι που είναι υπέροχο να βλέπουμε από όλα τα αγόρια. Ο Ben θα ηγηθεί ουσιαστικά της Ομάδας έχοντας κάνει το γεγονός μερικές φορές τώρα, οπότε έχει λίγο περισσότερη εμπειρία σε αυτό το γεγονός. Ο Conrad είχε ένα υπέροχο βρετανικό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής το καλύτερο στην καριέρα του, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι να δούμε τι μπορεί να κάνει. Ο Josh μάχεται στενά με τον Conrad όλο το χρόνο, κάτι που με τη σειρά του ανέβασε την ταχύτητά του, οπότε είναι επίσης σε εξαιρετική φόρμα. Η θέση 250 ήταν μια δύσκολη θέση, αλλά νομίζω ότι ο Josh θα κάνει καλή δουλειά για την ομάδα GB.»

1966 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί τα στιγμιότυπα των προκριματικών του πέμπτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος...