ΜΑΓΕΨΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΙΝΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΤΟ ENDURO FESTIVAL 2023

Για ακόμα μια χρονιά είχαμε την χαρά να συμμετέχουμε στο Enduro Festival στην μαγευτική πίστα motocross της Σπερχειάδας, όπου πραγματοποιήθηκε φέτος το μεγαλύτερο event στην ιστορία του θεσμού. Φίλοι του enduro, του motocross αλλά και της νέας προσθήκης στην φετινή εκδήλωση των μοτοσυκλετών Adventure περιηγήθηκαν στις εκπληκτικές διαδρομές της περιοχής ενώ δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε μια από τις καλύτερες πίστες motocross της χώρας μας. Οι αρκετές συμμετοχές από την πλευρά της αγοράς έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση ενώ οι συναυλίες και οι δοκιμές μοτοσυκλετών συνέβαλλαν σε ένα γεμάτο πρόγραμμα για τους συμμετέχοντες.

Το Enduro Festival φέρει την βαριά υπογραφή του Δημήτρη Χελιώτη όπου φέτος μπορούμε να πούμε ότι ξεπέρασε τον εαυτό του, δημιουργώντας δύο διαδρομές enduro για όλα τα οδηγηκά επίπεδα ενώ υπήρχαν και διαδρομές για τους φίλους των adventure μοτοσυκλετών. Τους motocross-αδες ανέλαβε η συνδιοργανώτρια λέσχη της Λ.Α.Μ.Σ. προετοιμάζοντας την πίστα motocross της Σπερχειάδας όπου ήταν και το επίκεντρο της εκδήλωσης, την οποία τιμήσαμε δεόντως και μπορούμε να πούμε ότι ήταν στην καλύτερη κατάσταση που την έχουμε δει ποτέ, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι περισσότεροι που είχαν την ευκαιρία να την οδηγήσουν(κυρίως το Σάββατο).

Αν και τα χασίματα και τα μπλεξίματα στις διαδρομές δεν έλειψαν καθώς η περιοχή είναι σηματοδοτημένη και από άλλα αθλήματα(ποδηλάτου, πεζοπόρων), κανένας δεν έχασε την καλή διάθεση του και πιστεύουμε ότι όλοι έφυγαν γεμάτοι! Εμείς από την μεριά μας είχαμε χρόνια να περάσουμε τόσο καλά κάνοντας αυτό που αγαπάμε και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δημήτρη Χελιώτη για το πάθος του και την ενέργεια του όλα αυτά τα χρόνια καθώς και τα νέα παιδιά της Λ.Ε.Μ.Σ. για την όρεξη και την αγάπη που έχουν δείξει προς την χωμάτινη μοτοσυκλέτα. Ραντεβού του χρόνου…!

614 More posts in ENDURONEWS category
Recommended for you
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΡΙΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΑΙ 2ΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ENDURO 2024 ΣΠΑΡΤΗ

Ο πρώτος διήμερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro 2024 ολοκληρώθηκε στην Σπάρτη με τον Παναγιώτη...